Följ oss gärna på Instagram
Vinst i säsongsavslutningen.
2023-10-02 14:26

Säsongens sista match slutar med vinst mot Umeå Södra med 3-0.

Det var dock Umeå Södra som började bäst men trots detta tog SIK ledningen i fjärde minuten genom Sandra efter förarbete av Frida Ö och Felicia.

SIK kom allt mer in i matchen och Elsa F utökade ledningen till 2-0 assisterad av Sandra och Ellen.

Andra halvlek tar SIK tag i taktpinnen och Sandra utökar till 3-0 efter imponerande press av Selma och Elsa F. SIK kostar också på sig att missa en straff och skapar flera chanser till att utöka ledningen.

Till slut en bra prestation där man vinner rättvist och tack vare tre poäng kniper man en imponerande andra platsen i serien efter Remsle.

Matchens prestations gick till Selma Salimi

Matchens Sandvikare gick till Moa Höök

Matchens Lirare gick till Felicia Österlund

Vi tackar supportar och sponsorer för stödet denna säsong.

Referat: Sandviks IK - Umeå Södra DFF
Inför SIK - Umeå Södra DFF
2023-09-29 12:00

Sandviks IK hälsar Umeå Södra DFF varmt välkomna till Storsjö Arena Söndag den 1/10 för säsongens sista seriematch i Div 2 Dam Norrland. Avspark kl. 16:00

Passande nog är det Umeå Södra som kommer på besök i årets sista seriematch, Umeå Södra var även det lag SIK slog i säsongen 2022 sista match och därmed vann Div 2 Dam. Denna säsong har lagen möttes två gånger, båda har slutat i seger för Svart-gult. Senast i serien så slutade det med en rättvis seger för Sandvik och den grundlades i första halvlek där Sandra och Elsa F kunde se till att man gick till halvtids ledning med 0-2 båda målen assisterades av Felicia. Matchen slutade i underkant slutligen 2-0 till SIK.

Efter en gedigen säsong där hela laget förtjänar massor med beröm så hoppas vi på en stark avslutning

VIKTIG Publikinfo

- Parkering sker på anvisade parkeringsplatser

Entré 40 kr

Sandviks IK – Umeå Södra DFF Söndag den 1 Oktober kl 16:00 på Storsjö Arena

Sandviks IK hälsar publik, gästande lag, domare, funktionärer och sponsorer varmt välkomna

SIK Media

Upphovsrätt 2023 Sandviks IK. Tillstånd att använda citat från denna artikel beviljas förutsatt att källhänvisning ges till sandviksik.se

Målkalas mot Burträsk
2023-09-26 07:42

Det blev en målrik historia mot Burträsk på bortaplan för damerna.

Det var inget snack om saken i lördagens bortamatch mot Burträsk.

SIK var revanschsugna efter den snöpliga förlusten på hemmaplan i våras och tog tag i taktpinnen direkt. Hög press och bländande spel och man gjorde processen kort och kund vinna komfortabelt med 10-2.

Flera otroligt fina mål gjordes. Bl.a. Elsas mål som föregicks av att bollen i stort sett gick genom hela laget. Elin slog en hörna direkt i mål och Ida W fick drömträff från 30 meter.

Målen gjordes av Sandra 3, Maria 3, Ida W 2, Elsa F och Elin.

Oavgjort mot Domsjö.
2023-09-19 16:08

Det blev delad poäng i toppmötet mot Domsjö IF

Efter en lite trevande inledning där lagen kände på varandra var det hemmalaget som tog tag i taktpinnen och lyckades vaska fram några heta chanser, men Domsjös målvakt gjorde några svettiga räddningar.

Andra halvlek dominerade hemmalaget än mer. Stort spelövertag och många fina anfall, men tyvärr ingen utdelning stolpskott och missade lägen gjorde att slutresultatet slutade 0-0.

Roligt att debuterande målvakten Frida Hultberg fick hålla nollan.