Avsiktsförklaring övergångar Västerbotten
2020-04-22 18:55

Västerbottens fotbollförbund har arbetat fram ett förhållningssätt som ligger till grund för att stärka samarbetet och dialogen mellan fotbollsföreningar inom Västerbotten, detta rör specifikt övergångar mellan föreningarna i länet.

Sandviks IK ställer sig bakom och skriver under denna avsiktsförklaring, förhållningssättet kommer för gällande övergångar att användas från och med idag onsdag 22 april. Avsiktsförklaringens bakomliggande syfte är att ha kvar så många som möjligt så länge som möjligt inom fotbollen, något som passar mer än väl in i Sandviks IKs förhållningssätt och värdegrund. Detta förhållningssätt vid övergångar blir ytterligare ett tecken i denna riktning.

VFF skriver:

”Övergångar ska ske på ett bra och korrekt sätt, Inga övergångar ska ske utan att båda föreningarna har en dialog med varandra! Att som mottagande förening säga nej till en övergång som görs av fel skäl är att ta ansvar”

Kontaktpersoner för övergångar Sandviks IK:

Seniorlag: Sportchef Anders Hägglund
Ungdomslag: Ungdomssektionens ordförande Erik Lindström

Se kontaktuppgifter under fotbollens startsida, meny till vänster; Kontakt »

Avsiktsförklaring - förhållningssätt vid byte av förening inom Västerbottens fotbollsföreningar; finns i sin helhet under Dokument » i menyn till vänster.

Läs mer om bakgrunden till avsiktsförklaringen här: http://vasterbotten.svenskfotboll.se/overgangar/avsiktsforklaring/

Ledare som lyssnar 2020-04-07 20:14
Akut Skadebehandling2020-03-28 10:00