Välkommen till Sandviks IK Herrar
 
Förlust mot serieledarna
2017-09-16 17:34
Sandviks IK förlorade lördagens hemmamatch mot serieledarna IFK Kalix med 0-2 (0-1). 
Inför SIK - IFK Kalix
2017-09-15 12:00
Imorgon lördag hälsar vi serieledarna IFK Kalix välkomna till match på Storsjö Arena. Avspark kl 15:00.

Efter att IFK Umeå överraskande kammat noll i två raka matcher är IFK Kalix återigen i serieledning. Detta efter att man i förra omgången bortbesegrafe GUIF med 1-4. Nu sitter alltså Kalix i förarsätet och har pressen på sig då IFK Umeå skuggar två poäng bakom. 

När SIK gästade Kalix i våras så slutade matchen med hemmaseger 1-0. Nu finns det möjlighet till revansch. 

SIK kommer från ett bortakryss mot Hemmingsmark (3-3), en tuff match där man skapade många klara målchanser. Då var det naturgräs men imorgon är det konstgräs som gäller. Samma underlag som SIK besegrade Skellefteå FF på. SIK kommer ge ALLT för att få med sig samtliga poäng.

Kom och stötta Samdviks IK i morgondagens viktiga hemmamatch mot serieledarna IFK Kalix. Avspark på Storsjö Arena kl 15:00. 

Välkomna! 
Kryss i Hemmingsmark
2017-09-09 15:58

Sandviks IK spelade oavgjort 3-3 (2-3) i lördagens bortamatch mot Hemmingsmarks IF. Målskyttar för SIK var Filip Brändström-Nyström 2 och Viktor Ström.


Matchen spelades på en regntung naturgräsplan där SIK fick en mardrömstart med baklängesmål redan efter tre minuter. Endast sju minuter senare hade SIK vänt till 1-2 efter mål av Filip Brändström-Nyström och Viktor Ström. Efter ca halvtimmen spelad utökades ledningen till 1-3, Filips andra för dagen. Hemmalaget kunde dock reducera några minuter senare till 2-3. 


I början av den andra halvleken kom kvitteringen till 3-3 vilket också blev slutresultat. SIK var dock närmast segern efter bla två ribbträffar.


Nu laddar vi för nästa helg då serieledarna IFK Kalix kommer på besök. Väl mött då!  

Inför Hemmingsmarks IF - SIK
2017-09-08 12:00
Imorgon lördag den 9/9 åker Sandviks IK norrut för bortamatch mot Hemmmngsmarks IF. Endast fyra omgångar återstår så det är viktiga poäng på spel. 

Vårens möte lagen emellan slutade med seger 2-1 på Storsjö. Filip Brändström-Nyström tvåmålsskytt den gången. 

Hemmingsmark ligger efter 18 omgångar på 12:e plats i tabellen med fem poäng upp till kvalplats och åtta poäng upp till SIK. Laget är alltså i mycket stort poängbehov och lär spela desperat. 

Trots knapert med poäng så har Hemmingsmark varit med i många matcher men tappat många poäng i slutminutrarna. Totalt har det blivit hela åtta oavgjorda matcher. Laget har dock vaknat till på slutet och svarat för flera fina prestationer. Sist blev det en mycket stark bortaseger över Sunnanå med 1-3. Stor matchvinnare lagets målkung Isak Olofsson som svarade för tre fullträffar. En spelare för SIK att se upp med.  

SIK kommer från en fantastiskt stark match i DM där man besegrade serieledarna i division 2 Skellefteå FF. Nu gäller det att göra en minst lika bra insats mot Hemmingsmark. En tuff uppgift då de är ett erkänt stark hemmalag. De svartgula kommer dock ge allt för tre poäng. 

Hemmingsmarks IF - Sandviks IK lördag den 9/9 kl 14:00. 
SIK klar för semifinal i DM
2017-09-06 21:48
Sandviks IK besegrade serieledarna i division 2, Skellefteå FF, och är nu klar för semifinal i DM. Matchen fick avgöras på straffar (0-0 efter full tid) där Filip Brändström-Nyström slog in den avgörande straffen. SIK satte samtliga medan Max Brändström-Nyström räddade en från bortalaget.

SIK svarade för en mycket fin insats där man var det bättre laget och skapade flest och bäst chanser. Nu laddar vi för bortamatchen mot Hemmingsmark på lördag. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 16/9 15:00
0 - 2  
Lör 9/9 14:00
3 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll startsida, 09/05 21:42 
Nyheter från föreningen
Sandviks Idrottsklubb, 20/08 11:20 
Sandviks Idrottsklubb, 10/03 19:30 
 
Sponsorer
 
Skärgårdstandläkarna
 
Kakelhuset