Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Sandviks IK Herrar
 
Lagbygget 2020
2020-01-26 14:00
Det svartgula lagbygget fortsätter i rask takt. Kommande vecka presenterar vi flera spännande nyheter så håll utkik! 
Kiruna väntar i seriepremiären
2020-01-17 12:00
Nu har SvFF fastställt spelordningen i division 3 norra Norrland. Sandviks IK inleder på hemmaplan den 19/4 då man gästas av Kiruna FF. 

Spelordningen hittar ni här 
Stort TACK Jörgen och Anders!
2020-01-16 12:00
Sandviks IK vill rikta ett stort tack till fjolårets tränarduo Jörgen Brännström och Anders Granberg som båda valt att kliva av sina uppdrag efter säsongen 2019. 

Anders Granberg är som ni vet fostrad i Sandviks IK och har en lyckad spelarkarriär bakom sig. Efter spel med bl.a. Jaro i Finlands högsta liga blev det spel med Umeå FC innan Anders avslutade sin spelarkarriär i sin moderklubb Sandviks IK, då som spelande tränare. 

Efter några år borta från fotbollen klev Anders in i ledarstaben säsongen 2013. Det slutade med succé, kvalplats och avancemang till division II. Därefter följde fyra säsonger som assisterande tränare bakom Magnus Henrysson i division II och division III. Inför säsongen 2018 återförenades Anders med Jörgen Brännström och duon ledde svartgult till serieseger och laget var åter i division II.   Anders avslutar alltså sin andra tränarsejour i Sandviks IK och han kan stoltsera med guld i senior DM, serieseger i division III samt även avancemang efter kval till division II. Ett fantastiskt fint facit! 


Jörgen Brännström avslutade sin spelarkarriär med spel i Sandviks IK för att sedan träna SIK p-95. Efter en väldigt lyckosam period som ungdomstränare tog Jörgen tillsammans med Simon Fredman (f.d. Nilsson) över ansvaret för Sandviks herrlag säsongen 2012. Samtidigt tog ett helt koppel talangfulla 95:or plats i herrlaget. Det blev omedelbar succé med serieseger i division 4 följt av avancemang även 2013, då alltså efter kvalspel tillsammans med Anders Granberg.  

Efter ett års tränaruppehåll tog Jörgen över ansvaret för SIK2 och det blev även denna gång omedelbar succé med serieseger och avancemang till division 4. Jörgen återvände till herrlaget säsongen 2017, då som assisterande bakom Magnus Henrysson. Säsongen 2018 tog Jörgen alltså tillsammans med Anders Granberg över som huvudtränare och seriesegern var ett faktum.

Vi kan summera en makalöst fin tränarkarriär i Sandviks IK med bl.a. guld i junior DM, guld i senior DM, serieseger i division V (SIK2), serieseger i division IV, serieseger i division III, Lägg därtill en kvalplats i division III följt av avancemang genom kval till division II. Ett svårslaget CV för Jörgen Brännström som tränare i Sandviks IK! 


Vi säger stort TACK till Anders Granberg och till Jörgen Brännström 🖤💛

Roine Pettersson klar för 2020!
2020-01-15 12:00
Vi har idag den stora glädjen att presentera vår tredje pusselbit i årets ledarstab. Roine Pettersson har gett klartecken för 2020 och kommer som tidigare säsonger axla rollen som lagledare/materialförvaltare. En oerhört omtyckt och värdefull person i Sandviks IK! 
Välkommen Kieren!
2020-01-14 12:00
Vi har idag glädjen att välkomna årets första nyförvärv till Sandviks IK. Det blir ett kärt återseende då Kieren Conibear-Trathen bestämt sig för spel med svartgult. 

Kieren representerade SIK säsongerna 2012 till 2014 och var med på resan från division fyra till division två. Därefter har det blivit spel med Gällivare Malmbergets FF, Bodens BK och de senaste säsongerna med Kiruna FF. 

Nu bär flyttlasset söderut då Kieren och hans familj valt att bosätta sig i Obbola. Det är en riktig ledargestalt som ansluter, viktig både på träning och match. En spelare som alltid ger 100%!

Vi hälsar Kieren välkommen hem till Sandviks IK 🖤💛
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 26/10 14:00
2 - 1  
Lör 19/10 14:00
4 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Sandviks Idrottsklubb, 18/01 12:49 
Sandviks Idrottsklubb, 23/12 13:32 
 
Våra Sponsorer