Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Sandviks IK Herrar
 
Friska Viljor väntar i seriepremiären
2021-01-19 14:19
Nu har SvFF släppt spelordningen för division 2 Norrland 2021. Sandviks IK inleder på bortaplan mot Friska Viljor FC. Matchen spelas helgen den 27-28 mars. 

Ni hittar hela spelordningen här 
Robin Arestav klar som tränare i SIK 2021!
2021-01-13 12:00
Vi kan idag med stor glädje meddela att Robin Arestav är klar som en av två huvudtränare för säsongen 2021. Robin kommer att dela ledarskapet tillsammans med Mathias Åkerlund. 

Robin ansluter till SIK från fjolårets seriekonkurrent IFK Umeå där han under säsongen 2020 tränade laget. Det är en välkänd profil som nu väljer SIK. Under många år var Robin en fruktad anfallare som öst in mål oavsett vilket lag han representerat. Han har representerat Mariehems SK, Hammarby TFF, Umeå FC, Team TG FF och IFK Umeå. 

En tränarlösning som känns oerhört spännande inför kommande säsong. Det känns också extra roligt att vi kan fortsätta vår satsning på unga lovande tränare. Vi hälsar Robin varmt välkommen till Sandviks IK! 

Vi måste samtidigt dessvärre meddela att Patrik Broman valt att kliva av uppdraget som tränare i SIK. Patrik var spelande tränare under den gångna säsongen och vi vill rikta ett stort TACK för ett fantastiskt bra jobb och för ett stort engagemang i Sandviks IK. Vår förhoppning är dock att Patrik ska fortsätta 2021 men då endast i rollen som spelare.
Mathias Åkerlund tränar SIK 2021!
2020-12-18 12:00
Segerjubel efter kvalmatchen mot Storfors AIK
Vi har idag det stora nöjet att meddela att Mathias Åkerlund kommer träna Sandviks IK säsongen 2021. En tidig julklapp till alla sandvikare. 

Mathias inleder alltså sin andra säsong i SIK där den första avslutades på ett fantastiskt bra sätt, kvalseger och säkrat kontrakt i division 2. 

Vi kan samtidigt meddela att Roine Pettersson har gett klartecken för en fortsättning som lagledare/materialförvaltare även 2021. En oerhört uppskattad och värdefull kraft i SIK! 
BRAGDSEGER i kvaldramat!
2020-10-31 16:36
Det blev en stor kvaldramatik i lördagen avgörande kvalmatch till division 2. Ett drama som slutade med seger och spel i division 2 nästa säsong. 

Storfors kunde ta ledningen i den första halvleken en ledning som stod sig halvleken ut. I den andra halvleken malde den svartgula maskinen på och i den 79:e minuten kom kvitteringen genom Åke Tornberg. 1-1 skulle dock innebära avancemang för gästerna Storfors. 

SIK fortsatte att trycka på och i den 91:a minuten brakade det lös. Åke Tornberg tryckte in 2-1 och Umeå Energi Arena exploderade! Sandvik kunde sedan bevaka sin ledning och till slut segra med 2-1 (0-1). En seger som innebär fortsatt spel i division 2. 

Sett över två matcher vinner SIK detta kvalmöte fullt rättvist då man framförallt i kvalmöte nr 2 gör en riktigt bra match. Samtliga i SIK kan kvittera ut ett överbetyg. 

Vi säger stort grattis till alla spelare, ledare och supportrar för en fantastiskt stark avslutning på säsongen. 
Inför SIK - Storfors AIK
2020-10-30 12:00
Efter en minst sagt märklig säsong är det nu dags för årets sista match. Nu finns det ingen anledning att spara på något utan nu gäller det att ge allt ock lite till. Imorgon lördag kommer Storfors AIK på besök och det står en plats i division 2 på spel. Avspark kl 14:00. 

Det första kvalmötet i Piteås fotbollstält slutade 0-0 så förutsättningarna är glasklara. Vid hemmaseger så spelar SIK i division 2 nästa säsong. Slutar matchen 0-0 väntar förlängning medan övriga resultat innebär att Storfors avancerar i seriesystemet. 

Om vi jämför med säsongen 2019 så har SIK ett betydligt bättre utgångsläge inför denna retur. Förra säsongen inleddes kvalet med storförlust så 0-0 på bortaplan får ses som ett rätt bra resultat. Nu finns det som sagt ingen anledning att spara på något utan nu ser vi till att avsluta säsongen med årets bästa prestation. 

OBS! Som vi tidigare meddelat så kommer vi spela våra hemmamatcher inför publik, dock Max 50 åskådare. Årskort gäller som förköp där de 50 första med årskort kommer kunna släppas in. Det går inte att lösa entré för enstaka matcher. 

Sandviks IK - Storfors AIK lördag den 31/10 kl 14:00 på Umeå Energi Arena Sol. 
Spelade matcher
Lör 31/10 14:00
2 - 1  
Lör 24/10 13:00
0 - 0  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Sandviks Idrottsklubb, 23/12 12:00 
Sandviks Idrottsklubb, 07/07 15:29 
 
Guld Sponsor