Sandviks IK 2
Ny ledarstab i Sandvik 2:
Staffan Envald och Andreas Nyman
Seriesegrare!!!
2016-10-02 22:17
Förutsättningarna inför kvällens match, sista omgången, var enkel - ta minst en poäng och vi säkrar avancemanget till div 4. Trots en del frånvaro och skador kommer vi till start med en bra startelva och en tre man stark avbytarbänk. Vi rivstartar matchen och Samuel V gör 1-0 redan i matchens andra minut. Vi äger spelet främst pga att Hörnsjös sista spelare kommer till matchen först 20 minuter in i matchen. Linus Höber gör två snabba mål i matchens 27:e och 30:e minut, vilket står sig halvleken ut. I andra halvlek dominerar vi stort men får inte in bollen i mål i inledningen. Det ändrar sig dock när Alex gör 4-0 i den 60:e minuten och sen ställer laget upp och kämpar för att få upp Samuel V i skytteliga ledning vilket resulterar i att Samuel gör fyra mål under loppet av 13 minuter och matchen slutar 8-0.

Hela laget får ett extra plus för en helgjuten insats och efter en lång och händelserik säsong slutar vi som seriesegrare och är klara för div 4 nästa år!

Vi tackar alla våra hängivna fans för ert stöd under säsongen! :)
Stabil insats och seger mot Rödå
2016-09-27 15:24
Sandvik 2 svarade för en stabil insats i hemmamatchen mot Rödå och vann med 3-0. Under matchens första 20 minuter dominerade vi totalt och under stora delar befann sig 20 av planens 22 spelare på Rödås planhalva. Trots detta tryck och flera klara målchanser dröjde det ända till matchens 41:a minut innan vi kunde ta ledningen genom en kall lobb av Alex Nilsson. Andra halvlek såg inledningsvis likadan ut men sedan blev lite passivare och lät Rödå komma in i matchen men utan att de skapade några riktigt heta målchanser. I matchens 75:e minut utökade vi vår ledning till 2-0 genom att Samuel Viklund snyggt nickade in en hörna. Samme Samuel fastställde i den 82:a minuten slutresultatet 3-0 genom att slå in en frispark vid målvaktens vänstra stolpe.

Hela laget gör en gedigen insats och ett extra plus till Niklas Jonsson som svarar för en mycket stabil insats i målet.

På söndag ska vi visa att SIK2 är seriens bästa lag genom att vinna mot Hörnsjö. Välkomna att se serieupplösningen på Storsjö Arena kl 17.
Vila idag!
2016-09-27 15:21
Vi vilar idag från träningen tisdag 27/9 och kör igen torsdag 29/9 Välkomna
Oavgjort mot Guif!
2016-09-19 12:14

Matchen mot Guif slutade med delad pott efter matchen slutat 1-1.

Sandvik började bäst och borde ha gjort flera mål i början av matchen men fick inte in bollen. i 15 min får vi forwarden Jacob Dahlgren skadad i en otäck olycka när Jacob får en motståndare över foten som viker sig åt fel håll. Efter olyckan blir vi lite skärrade och tappar vårt fina spel, Guif kommer mer in i matchen och tar ledningen i 40 min när vi oturligt tappar boll i fel läge. I andra halvlek låter vi motståndarna ha bollen lite mer på egen planhalva vilket gör att matchen blir ganska händelsefattig, när 15 min återstår så bestämmer vi oss att gå ned på 3- backlinje och flyttar upp en extra forward vilket genast resulterar i utdelning när samme Viklund trycker in kvitteringen med en projektil i krysset. sedan blir det några halvchanser till åt bägge lagen med matchen slutar oavgjort vilket gör att vi fortfarande leder serien med 3 poäng och två matcher återstår. Höjden förlorade sin match vilket gör att Sik och Ersboda Young Boys gör upp om vilket som går direkt upp till div 4 och vilket lag som får kvala. Spänningen fortsätter!

Ny seger
2016-09-13 08:37

Det blev seger hemma mot Röbäck med 1-0. Men segern satt långt inne.

Sandvik ägde matchen och hade ett gigantiskt bollinnehav hela matchen men ett kämpande, försvarande Röbäck höll tätt i 75 min innan SIK spräckte nollan.

I första halvlek fick Sik ett mål bortdömt felaktigt men förutom det skapades inte så mycket heller framåt så första halvlek slutar 0-0. I andra startar Sik bättre och skapar många målchanser men lyckas inte sätta in bollen. Med 20 minuter kvar bestämmer vi oss för att gå ner på 3 backslinje och satsa allt på vinst vilket också ger resultat. Ny inbytte Magnus Henrysson kommer runt på vänsterkanten och måttar in ett inlägg som Duktige mittbacken Linus Höber kommer högst på och nickar in bollen otagbart för Röbäcks målvakt. Efter målet öppnar sig matchen lite mer, men SIK lyckas inte få in något fler mål. Sett över matchen så vinner SIK rättvist och sitter fortfarande i pole position i serien med 3 omg kvar.

Sön 17/9 16:00
Sön 10/9 19:30