SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandviks Idrottsklubb
Herrar Div 2

Sandviks IK
6 - 3
Storfors AIK
Sandviks IK6 - 3Storfors AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 september, 14:00
Plats:Nolia 1
Tävling:
Matchnummer: 000021133
Samling:12:45
Inför SIK - Storfors AIK
2023-09-01 11:00

Äntligen hemma match igen, dock med anledning av det omfattande regnandet som varit under veckan och det som väntas så kommer matchen att spelas på konstgräsplanen vid Nolia Idrottscentrum i Umeå.

 

Sandviks IK tar sig an gästande Storfors AIK, ett lag som det alltid är spännade matcher mot samt ett lag som SIK kan bra. Senast så slog gul-svart Storfors med 2-0 där Martynas Poderis gjorde båda målen inom de första 20 minuterna. SIK kommer från en stark 0-2 upphämtning borta mot Gottne, en match som slutade 2-2 efter att SIK framför allt i andra halvlek spelade förtroendeingivande och beslutsamt. En kort sammanfattning av Gottne matchen var att SIK presterade en av sina bättre matcher under säsongen.

Storfors hittar vi på en 12 plats tillika kvalplats med 2 vinster och 5 oavgjorda vilket ger 11 poäng. Frösö var Storfors senste motståndare, även där ett oavgjort reslutat 1-1.

 

Både SIK och Storfors har spelat flertalet oavgjorda matcher under säsongen, förhoppningvis kan gul-svart fortsätta på den goda insatsen och omvandla positiv prestation även till positivt resultat

 

VIKTIG Publikinfo:

- Parkering sker sker vid Curlinghallen, infart vid korsningen signalvägen/ridvägen

 

Entré 80 kr för vuxna, pensionärer och studenter (med studentleg) 60 kr. 

 

Sandviks IK hälsar publik, gästande lag, domare, funktionärer och sponsorer varmt välkommna


Sandviks IK - Storfors AIK; Lördag den 2 sep kl. 14:00 Nolia Konstgräs


SIK Media
 
Upphovsrätt 2023 Sandviks IK. Tillstånd att använda citat från denna artikel beviljas förutsatt att källhänvisning ges till sandviksik.se


<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 22/10 12:00
6 - 1  
 
 
Vi stöttar Sandviks IK