SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandviks Idrottsklubb
Herrar Div 2

Sandviks IK
0 - 3
Ytterhogdals IK
Sandviks IK0 - 3Ytterhogdals IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 september, 16:30
Plats:Umeå Energi Arena SOL
Tävling:
Matchnummer: 000021147
Inför SIK - Ytterhogdals IK
2023-09-14 12:00

Hösten går väl att konstera att den är här igen och SIK går nu in i slutskedet av säsongen där nu endast sex matcher återstår av seriespelet. En av dessa är lördagen den 16 sep heta match där vi hälsar Ytterhogdals IK varmt välkomna till match.

 

Det är en viktig match som väntar, inför några på papret riktigt tuffa matcher, där SIK ska ta sig an Team TG, IFK Luleå och Friska Viljor innan säsongen är slut. Lördagens gäster, Ytterhogdal, ligger för närvarande på nedflyttningsplats med 11 inspelade poäng, lika många som Storfors på kvalplats. Ytterehogdal har varit lite upp och ner i sina insatser i år, ena gången ett väldigt stark kryss mot serieledarna Skellefteå FF och sedan åka på en riktig dunderförlust med hela 10-1 mot IFK Luleå, dessutom på hemmaplan. Senast kommer lördagens motståndare från en 1-1 match mot Frösö IF.

 

Oavsett vilket Ytterhohdal som dyker upp på lördag så gäller det att SIK svarar upp, nu med lite andrum i ryggen mot kvalplatsen nedåt så får vi hoppas att den senaste matchen mot Notviken var en liten motgång resultatmässigt för att SIK sedan ska kunna bygga vidare på den anfallsfotboll som uppvisades i den senaste hemmamachten mot Storfors. Försvarspelet var tyvärr då ett väldigt stort frågetecken och en sådan presation kan inte SIK bjuda på igen. 

 

I och med några tuffa matcher som återstår, en sexpoängsmatch så kan en vinst ge lite vind i segeln för att möjligtivs kunna öppna upp blicken uppått i tabellen några lag står på snarlika poäng i mitten av tabellen. 

 

 

VIKTIG Publikinfo: 
- Entre sker via snurrgrinden vid Innebandyhallen
- Parkering sker på anvisade parkeringsplatser

 

Entré 80 kr för vuxna, pensionärer och studenter (med studentleg) 60 kr. 

 

Sandviks IK hälsar publik, gästande lag, domare, funktionärer och sponsorer varmt välkommna


Sandviks IK - Ytterhogdals IK; Lördag den 16 sep kl. 16:30 Umeå Energi Arena Sol


SIK Media
 
Upphovsrätt 2023 Sandviks IK. Tillstånd att använda citat från denna artikel beviljas förutsatt att källhänvisning ges till sandviksik.se


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Vi stöttar Sandviks IK