SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandviks Idrottsklubb
Herrar Div 2

Sandviks IK
1 - 2
Team TG FF
Sandviks IK1 - 2Team TG FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 september, 16:00
Plats:Storsjö Arena
Tävling:
Matchnummer: 000021154
Referat: Sandviks IK - Team TG FF
Inför SIK - Team TG
2023-09-22 14:00

Imorgon Lördag vankas det derby men med anledning av det omfattande regnandet som varit under de senste veckorna så kommer matchen inte att spelas på SIK IP;  så Sandviks IK:s Herrlag är äntligen tillbaka på Storsjö Arena!  Sandviks IK tar sig an Team TG med avspark kl 16:00 


De senaste hemmamatcherna mot Storfors AIK och Ytterhogdal så har SIK försvarsspel vart minst sagt ihålligt, och från senaste matchen mot Ytterhogdal så finns det inte mycket positivt att ta med sig bortsett ett par räddningar från Jerry Bäckström i målet och inhoppet från unge Gaith Shiekh som var nära att göra mål. 

Sandvik som dominerade matchbilden mot Team TG i den senaste matchen där Team TG egentligen skapade ganska lite målchanser. SIK behöver komma upp i samma intensitet som den matchen vilket är ett par snäpp uppåt sen senaste matcherna för att kunna bryta linjerna i TG:s försvarsspel och kunna använda djupledsspelet som var viktigt i förra derbymatchen. 


Team TG som ligger i toppen av tabellen har tryckt in 51 mål denna säsong, vilket är mest av alla samtidigt så har de släppt in minst av alla i skrivande stund. Matchen kommer bli en tuff match där närkampsspelet blir viktigt och även 1v1 lägena där SIK hade övertaget senast, förmågan finns i Svart-Gult och det gäller att ta fram den. 

Storsjö Konstgräs inbjuder till en snabb fotboll vilket ger goda förutsättningar för en innehållsrik match.

VIKTIG Publikinfo:
- Parkering sker på anvisade parkeringsplatser, Ej på gruset bakom bortre kortsidan

 

Entré 80 kr för vuxna, pensionärer och studenter (med studentleg) 60 kr. 

 

Sandviks IK hälsar publik, gästande lag, domare, funktionärer och sponsorer varmt välkomna


Sandviks IK - Team TG FF; Lördag den 23 sep kl. 16:00 Storsjö Arena Konstgräs 


SIK Media
 
Upphovsrätt 2023 Sandviks IK. Tillstånd att använda citat från denna artikel beviljas förutsatt att källhänvisning ges till sandviksik.se


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/9 16:00
1 - 2  
 
 
Vi stöttar Sandviks IK