SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandviks Idrottsklubb
F14

Hej och välkommen till vår lagsida!

 

I menyraden längst upp finner ni alla nyheter, kalender mm och här kommer de viktigaste delarna:

 

Alla kallelser till aktiviteter går via Sportadmin, så ladda ner appen och svara på kallelsen som går ut inför aktiviteter.  Vill du synka din kalender mot din egen går det att göra, gå in i MedlemsAppen, öppna fliken Kalender, klicka på kalenderikonen uppe till höger och aktivera prenumerationen. Sen dyker dina aktiviteter upp i kalenderappen på din enhet!

 

Samåkning till framtida matcher/träningar synkar föräldrar via: https://www.facebook.com/groups/2285699204937260/ 

 

På fliken Ungdomssektion finns dokument som rör: policy, stadgar och annat nyttigt tex: manual för matchvärdar, intruktion för kiosken.

 

Vi som är engagerad kring laget samt vem som gör vad finner ni under kontakt.

 

Allt gott!

 

/Ledarna

 

Föräldramöte 18/4 kl. 17.00
2024-04-08 19:05

Hej alla föräldrar!

Nu på onsdag 10/4 kl. 16.00 börjar äntligen årets fotbollssäsong. Nästa vecka torsdag den 18/4 kl. 17.00 hoppas vi ledare att ni föräldrar har möjlighet att komma till Storsjö IP (konstgräsplanen) för ett föräldramöte. Då kommer vi att informera er närmare om den kommande säsongens upplägg när det gäller cuper, matcher, träningar, insamling, teambuilding, hjälp från er föräldrar m.m.

 

Vi ses och hörs!

 

Hälsningar från ledarna.

Umeå IK Cupen 2024
2024-04-07 20:50

Hej!

 

Här kommer lite information om cupen: https://www.umeaik.se/umea-ik-cup/ som ni gärna får läsa ihop med fotbollstjejen där hemma. Vi ser detta som en spännande uppstart på säsongen och  träna 7-manna mot tjejer födda 2013. Det finns en kallelse i Sportadmin, sista dag: 10/4 att anmäla sig. 

 

Invigning av cupen - Fredag 19/4
Umeå IK-Sunnanå SK i Elitettan på Umeå energi arena kl 19.00. Detta är säsongens hemmapremiär i serien för UIK! Samtliga deltagande lags spelare och ledare har FRI ENTRÉ på matchen. Matchen ses som invigning av cupen, vilket kommer märkas under arrangemanget. Kallelse finns i sportadmin, så klicka i om ni skall med på detta vi samlas 18.45 utanför entrén.


Upplägg på cupen - Söndag 21/4

Alla lagen garanteras minst tre matcher. Inget slutspel och matcherna spelas 2 x 15 min med 5 min paus.  Detta är en 7-manna cup, vi spelar alla matcher i Thorén arena och samlas 9.45, kallelse finns i Sportadmin.

Spelschema: https://www.cupsupport.se/cup/visa_cscupspel.php?Cupnr=8332

 

Inför cupen

Har du fått hjälp att packa en träningsväska med alla grejer: fylld vattenflaska, hårsnodd och kläder att ta på mellan matcher samt ombyte: sockar mm. Varje spelare ombesörjer själv mat/fika etc under dagen så att vi orkar spela alla matcher. Det finns fika/mat att köpa på arenan. Vi kommer att träna och spela tillsammans med andra Sandvikslag för att förbereda oss inför cupen. 

 

Gemensam samling 9.45 alla

Under cupen: Vi samlas 30 minuter före matchen bredvid planen.

Gemensam avslutning efter sista matchen. 

 

 

Lag Svart

 

Schema

  • Sön 10:30 Thoren Arena plan 4 Röbäcks IF- Sandvik IK lag svart
  • Sön 13:30 Thoren Arena plan 3 Teg Södra lag 1 - Sandvik IK lag svart
  • Sön 16:30 Thoren Arena plan 4 Sandvik IK lag svart - Ersboda SK

Spelare

  1. Nelly Sandström
  2. Amanda Lundholm Ålevik
  3. Doris Andersson
  4. Ellen Norbäck
  5. Kerstin Granström
  6. Lilly Wåhlstedt
  7. Mina Blad
  8. Alice Klinker
  9. Selma Rådeström
  10. Saga Backesten
  11. Junie Svärd

Extra spelare: Agnes Ottinger (sjuk?)



Lag Gul

 

Schema

  • Sön 11:15 Thoren Arena plan 3 Sandvik IK lag gul - Mariehem SK
  • Sön 14:15 Thoren Arena plan 4 Teg Södra lag 2 - Sandvik IK lag gul
  • Sön 17:15 Thoren Arena plan 4 Sävar IK - Sandvik IK lag gul

 

Spelare

  1. Smilla Delavaux
  2. Alma Pasma
  3. Stella Kristoffersson
  4. Elvira Rosén
  5. Meja Nygren
  6. Millie Ålund
  7. Judith Gullberg
  8. Wilja Östberg Norell
  9. Lilly Segerstedt
  10. Tricia Nsabimana

Extra spelare: Alice Granberg (skadad?) Moa Hermansson (skadad?)

 

 

Väl mött!

 

/Ledarna

 

Information F-14 säsongen 2024
2024-04-07 20:28

Hej alla laddade fotbollsfamiljer!



Säsongen 2024 närmar sig med snöstormsteg och konstgräset är delvis redan framme i vårsolen som syns ibland. Vi avslutade förra säsongen med ett härligt gäng tjejer, vi hoppas att så många som möjligt önskar fortsätta och att vi blir ännu fler denna säsong. 

 

Föräldramöte där vi berättar mer om träningsupplägg och arbetsuppdrag den 18/4 i samband med träningen. Vi är samma ledare runt laget även detta år och tackar Linda för sitt engagemang som lagförälder och välkomnar Hanna!

 

Vi använder oss av SportsAdmin och lagets sida för att kommunicera till er föräldrar. Där finns kalender för träning och match, utskick, fakturor och mycket mer. Vill ni ha koll på andra spännande matcher så tipsar vi SVFFs officiella app.

Träningar
Den 10/4 kör vi igång med första träningen. Detta år får tjejerna själva ta ansvar för att ta sig till träningen och föräldrar får hjälpa till med förberedelserna, 15 minuter innan träningen samlas vi. Vi tränar på  konstgräset vid Storsjö (nya tider när vi flyttar till gräset och IP):

  • onsdagar kl 16-17 F 14
  • torsdagar kl 17-18 F 14

 

Cuper

Vår planering var att åka till Lycksele detta år, men sparar den resan till en annan säsong. Dessa cuper är inbokade:

 

Matcher

Vi har två lag anmälda för seriespel i två serier och matcher på söndagar under maj/juni. Alla datum finns i kalendern på lagsidan: http://www.sandviksik.se/kalender/?ID=293012. Vi spelar 7 mot 7, information finns på lagsidan under dokumentfliken: http://www.sandviksik.se/dokument/?ID=372446. På hemmamatcher så har föräldrar arbetsuppgifter, dessa fördelas av lagföräldrar. Till bortamatcherna så synkar vi skjuts och bilar via facebookgruppen. 



Hemsida 

Besök gärna vår hemsida på www.sandviksik.se eller klicka direkt till lagets sida där vi samlar all information ni behöver om matcher, tider, lagindelning mm. På hemsidan under ungdomssektionens sida har vi samlat en hel del viktigt och lättillgänglig information för ledare och föräldrar som t ex försäkringar, riktlinjer för arbeten runt matcher eller sammandrag, kiosken, manual för matchvärd.

 

Kläder
https://team.intersport.se/sandviks-ik  kan du som medlem köpa föreningens utvalda kollektion av tränings- och fritidskläder. På ett enkelt och smidigt sätt kan ni beställa dessa kollektioner och få dem tryckta med föreningslogga och initialer. 

 

Vi ses och hörs!  

 

Hälsningar från ledarna

Fotbollsäsongen 2024
2024-02-26 20:00

Hej!

 

Än ligger snön djup på alla fotbollsplaner och solen värmer knappt, men snart ljusnar det.

 

Vi har under mars ledarmöten inbokade där vi planerar upp säsongen och genomgår lite utbildningar. Mer information kommer alltså längre fram, när vi vet vilka träningstider vi får och när konstgräsplanen öppnar.

 

Behöver ni nya kläder, beställs dessa via vår shop på Intersport. Länk finns på hemsida. 

 

Två saker vet vi idag:

  • Vi har anmält två lag i serier flickor födda 2014. 
  • Vi är anmälda till UIK Cupen, en 7-manna cup som spelas söndag 21/4 på Thorén arena.

Vi söker sponsorer inför säsongen. Ni som har möjlighet eller kan förmedla kontakt till sponsorer, hör av er.

 

Skotta vidare! 

 

/Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sandviks Idrottsklubb, 26/03 18:00 
Sandviks Idrottsklubb, 19/01 09:04 
 
Vi stöttar Sandviks IK