Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Sandviks IK Damer
Följ oss gärna på https://instagram.com/sikdam/
SvFF:s riktlinjer – justering gällande publik
2020-08-12 10:20
Svenska fotbollsförbundet har nu uppdaterat sina riktlinjer för svensk fotboll under coronapandemin. Noterbart är att föreningar kan släppa in publik om Max 50 personer förutsatt att föreningen kan följa gällande rekommendationer kring smittspridning och social distansering. Mer om detta hittar ni här 

Detta innebär att vi med start nu på lördag i matchen mellan Sandviks IK och UFC Akademi kommer att släppa in totalt 50 st åskådare. Vi har nu beslutat att sålda årskort kommer att gälla som förköp men att endast de 50 första med årskort kommer kunna släppas in. Det kommer inte gå att lösa entré till enstaka matcher men årskort kommer kunna köpas i entrén. Pris 500 kr. 

Stort tack för ert stöd! 
3 poäng i seriepremiären.
2020-06-21 22:23
Det blev tre viktiga poäng i seriepremiären hemma mot Clemensnäs.

SIK fick en drömöppning då man gjorde 1-0 redan i den första spelminuten, Lisa Sandberg var det som dribblade sig igenom Clemensnäs försvaret framspelad av Sandra Boström och lugnt och behärskat placerade in bollen i mål. 
SIK hade bollinnehav men väldigt svårt att skapa något och Clemensnäs växte in i matchen och gjorde 1-1 efter 20 min sen direkt efter tog man ledningen med 1-2. Vilket stod sig till paus.

I andra halvlek jagade Sandvik kvittering och tryckte på men hade fortsatt svårt att få till några heta målchanser, men efter 65 minuter bryter "debutanten" Frida Östberg ett uppspel, passar Sandra Boström som vänder upp och Frida tar en djupledslöpning och lyckas hålla undan sin försvarare och placerar bollen lågt i målvaktens högra hörn. 
Målet gav SIK extra energi och med 5 min kvar vaskar man fram en hörna som Till slut Sandra Boström kan trycka in efter en tilltrasslad situation och segern var ett faktum.

Det var inget skönspel direkt utan en match med mycket kamp och Sandvik visade en härlig karaktär som gjorde att man kunde vända matchen, mot ett duktigt Clemensnäs.

En eloge till hela laget som verkligen stod upp för varandra, extra kul att Frida Östberg fick göra mål i sin första match i Sandvikströjan.

Matchens lirare blev: Sandra Boström ( 1mål och 2 ass)
Matchens prestation gick till: Frida Östberg (för sitt 2-2 mål)
Guldsiken gick till: Frida Östberg.

Nu väntar en svår bortamatch mot Hörnsjö, lör 27/6 innan det blir upphåll.
Hörnsjö vann båda matchen med uddamålet under fjolåret och man är väldigt svårspelade, så det krävs en maxprestation av laget.
Frida Östberg klar för Sandviks IK
2020-06-17 12:34
Sandviks IK 💛🖤💛 kan idag med stor glädje presentera sitt mest meriterade nyförvärv. 
🌟🌟🌟🌟FRIDA ÖSTBERG🌟🌟🌟🌟
Med 2 CL Guld. 3 SM Guld🌟 👍🏾  2 VM slutspel
2 OS deltagande 78 landskamper samt Diamant bollen 2008 så kan man säga att hon tillhör bland landets bästa spelare genom tiderna. ⚽️⚽️⚽️⚽️
Frida har valt att flytta med sin familj till Holmsund vilket vi välkomnar med hela vårt hjärta. Vi i Sandviks IK 💛🖤 blev mer än glada när Frida frågade om hon fick komma och träna med SikDam lag. Hon var välkommen. 
Med sin stora ödmjukhet sin rutin och auktoritet samt sina kunskaper om fotboll tillför hon vid varje träningstillfälle plusfaktorer till vårt unga Damlag. 
Frida kommer även att spela matcher med SIK i mån om tid mellan familj och TV uppdrag 💛🖤💛 
SANDVIKS IK SÄGER VÄLKOMMEN TILL KLUBBEN
           💛🖤💛 Frida Östberg🖤💛🖤
Årets MVP på SIK-Galan 2019
2019-12-17 19:26
Grattis till Jonathan Renman och Sandra Boström som blev säsongens mest värdefulla spelare.
Årets Målskyttar på SIK-Galan 2019
2019-12-17 19:24
Grattis till årets målskyttar Ludvig Brännström (6 mål) Sandra Boström (16 mål) och Filip Nyström Brändström (6 mål)
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 27/6 13:00
2 - 3  
Ons 17/6 19:00
3 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll startsida, 12/08 08:33 
Fotboll startsida, 11/06 13:29 
Nyheter från föreningen
Sandviks Idrottsklubb, 12/08 11:55 
Sandviks Idrottsklubb, 07/08 07:00 
 
Våra Sponsorer