Välkommen till Sandviks IK - P06

Säsongen 2021 - Herrjunior
2021-03-31 22:29

Säsong 2021:

• Denna säsong är vi Sandviks IK Herrjuniorer och laget kommer att bestå av spelare födda 06, 05 och 04. Tränarna kommer fortsatt att vara 06-tränarna.
  • Träningar, vi kommer att träna onsdagar 19-20.30 samt torsdagar 17-18 på storsjö arena konstgräs, tills Sandviks IP är klar. Då trycket är hårt på anläggningen så vill vi att spelarna kommer 15 minuter innan träningsstart och börjar värma upp utanför planen.
  • Miljöträning är ett sätt att skapa nya kontakter och förbereda våra killar inför vidare spel i Sandvik. Tre spelare kommer att få möjlighet att träna två måndagar med utvecklingslaget. Det blir ett rullande schema med 2 utespelare och 1 målvakt per tvåveckorsperiod. Känner man sig inte redo så är det naturligtvis helt ok, då väntar vi och sedan får man en inbjudan längre fram, kanske under hösten om man känner sig mer redo då. Kallelse skickas via mail.
  • Matcher är pga. corona högst osäkert, men:
    • Vi är anmälda till serien Division 2 Herrjunior MAX16 som är en ny serie där spelare får vara som äldst födda 05. Här ingår några lag från Skellefteå.
    • Vi är också med i den "vanliga" serien Division 2 herrjunior, men där kommer det ske i nära samarbete med utvecklingslaget. Till denna serie kommer spelare från herrjunior att spela tillsammans med spelare från utvecklingslaget. Sammankallande till dessa matcher är Oskar Sundström som är tränare för utv-laget. Tränare från 06 kommer att vara med på dessa matcher också.
    • Sammanfattningsvis så tror vi att detta kommer att skapa en bra matchmiljö för våra killar där det kommer att innebära två matcher per helg ibland, (MAX16 + div2).
  • Kommunikation har hittills gått via föräldrar men nu vill vi att spelarna själva tar ansvar för kallelser och information. Vi kommer därför att samla in deras personliga mailadresser så att systemet skickar kallelser mm. även till dessa.

Träningstider på IP
2020-06-15 13:22
Hej!
Nu är Sandviks IP klart för träningar och matcher så från och med denna vecka håller vi till där.
Nya träningstider blir då:
Tisdag 17:30 - 19:00
Onsdag 17:30 - 19:00
Nytt för i år är att vi tränar på den stora 11-mannaplanen.
Ingen publik på matcherna tillsvidare
2020-05-01 12:40
Information från ungdomssektionen:

Som ni vet så kommer alla ungdomsserier att spelas enligt ordinarie spelordning. Dock är det viktigt att själva matcharrangemanget hanteras utifrån den pågående pandemin.

Så här säger Svenska Fotbollsförbundet;

SvFF rekommenderar

SvFF rekommenderar Sveriges fotbollsföreningar att tydligt uppmana alla – förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget – att avstå från att närvara vid de matcher som arrangeras.
Med detta ser vi gärna att er Matchvärd, som tar emot hemmalag och domare, kan via appen "Min Fotboll" filma matchen så kan publiken se den hemmavid.

Detta innebär alltså att vi vill att föräldrar avstår från att finnas på plats som publik.

Det är här också viktigt att det lag som ska spela eller träna efter en match inte beträder anläggningen förrän lagen som spelar lämnat anläggningen för att undvika att det är för mkt folk samlade.

Hör av er till någon av oss i Ungdomssektionen om ni har några frågor kring detta.

Ungdomssektionen genom Erik.

Lucia 2017
2017-12-18 10:37
Bilbolaget tackar för fantastiskt goda lussebullar som laget bakat, och hoppas att pengarna kommer väl till pass. Bilbolaget önskar alla killar med föräldrar en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Facebook-grupp P06
2016-08-18 13:43
Det finns numera en facebookgrupp för laget, sök på "Sandviks IK P06" och begär att få gå med om ni inte redan är det!
Snabbt och smidigt sätt att dela med sig av smått och stort kring laget.