Välkomna till P-10 SIK
Sandviks IK P10 första match mot Ersmarks IK 170615

Under säsong 2017 är våran ambition att utveckla våra barn till unga fotbollsspelare. Små steg i början för att sedan ta raska kliv framåt under säsongen men framför allt under kommande år.

Vi ser med glädje fram emot att få starta säsongen 2017 och hoppas att vi får roligt tillsammans.

Med Vänlig Hälsning

Tränarna P-10

Uppstart Ht 2017
2017-08-07 16:26
Hej alla strax möts vi på Sandviks IP för första träningen efter sommaruppehållet.

Vill bara påminna om att vi har ordinarie träningar måndagar 17.30-19.00 samt Onsdagar 17-18.

Under hösten kommer vi deltaga på 2 föreningsdagar våran egen(170819) samt Ersmarks dag(170902).

Vi kommer också spela i serien under sammandragsform vilket innebär att vi spelar ca 2 matcher per sammandrag. Vi har anmält 2 st lag. Lagen som deltar är Sandvik - IFK Umeå - Ersmark - Röbäck. Sammandragen kommer att spela under helger i slutet av augusti och början av september. Några korrigeringar av speldatum pågår, så vi avvaktar med att gå ut med alla datum.

Påminner alla Tränare om Tränarmötet på Torsdag !! ( tid plats se lagsidan / kalendern)

För att se senaste info besök hemsidan www.sandviksik.se och där P-10.

Välkomna till Hösten
Tränarna

Avslut - Sommaruppehåll - Start i höst
2017-06-26 21:25
Hej alla vårdnadshavare P10

Vi tränare skulle vilja ge Er lite information inför avslutningen, sommaruppehållet samt uppstarten i höst.

• Avslutning Vt  Onsdag 28 Juni
Nu på Onsdag 170628 är det våran sista träning på vårterminen. Vi samlas på Sandviks IP - Gräsplanen klockan 16.50, som vanligt för att träna. Vi kommer spela rätt mycket samt ta en glass(piggelin) när det är slut.
Vi avslutar, är klara kl. 17.45 så att alla som ska på avslutning på skärgårdscampen kan åka dit då.

• Sommaruppehåll
Kommer vi att ha mellan veckorna 27 t.o.m. 31.

• Uppstart Ht Måndag 7 Augusti
Måndag 7 Augusti, vecka 32, startar vi upp höstens träning klockan 17.20 på Sandviks IP (träning mellan 17.30-19.00)

Vi kommer under hösten ha träningar Måndagar 17.30 - 19.00 samt Onsdagar 17.00 - 18.00.
Som vanligt skall vi vara ombytta och klara 10 min innan träningen startar.

Seriespel
Under hösten kommer vi att deltaga med 2 lag i seriespel. Det kommer mest troligt att se ut så att serien spelas i sammandrags form. Vilket innebär att visa dagar blir matchdagar och då spelar man ca 3 matcher, beroende på antal anmälda lag till serien.

Föreningsdagar
Vi har som ni vet ett utbyte med Ersmarks IK och under Sandviks-dagen samt Ersmarks-dagen kommer vi att spela mot varandra.
Sandviks-dagen är 170819
Ersmarks-dagen är 170902

Vi har även fått andra erbjudanden om matchspel och föreningsdagar som vi kommer säga Nej till just nu. Detta för att inte det ska bli förmycket utan vi ska hinna träna lite också.

Avslutnings ord
På våran hemsidan, http://www.sandviksik.se , och där P10 så finns denna och annan information sparad såsom träningar, matcher, info m.m. Besök gärna hemsidan !!

Vi tränare tycker att barnen tagit stora steg framåt under vårterminen och ser med glädje framemot hösten. Avslutningsvis så vill vi önska Er alla en riktigt skön och förhoppningsvis varm sommar.

Tack så mycket för våren !!

Med soliga hälsningar
Tränarna P10
Tack för idag - Hemsidan - Kallelser
2017-06-15 21:32

Hej alla i P10 SIK

Tack för en solig och trevlig kväll på konstgräset. Hoppas att alla barnen uppskattade att spela match mot Ersmark.

På våran hemsida så har ni i vänsterkant lite olika menyer. Bland annat Kalendern. Där kan man se information om träningar, matcher, möten m.m.

Titta gärna in där och följ den information som läggs ut.

Kallelse till Söndagens match mot Ersmark kommer inom kort att komma ut. Vill ni se info om vart vi ska spela/plats/adress så titta gärna in i kalendern. Glöm dock inte att anmäla Er till matchen med Ja jag kommer eller Nej vi kommer inte. Detta såklart för att vi ska kunna göra lagen och veta hur många vi blir.

MVH

Tränarna

Inför Matcherna säsong 2017
2017-06-11 17:34

Hej Alla

Nu ska vi spela våra första matcher på 5-manna plan. Torsdag den 15 juni på Konstgräset i Holmsund samt Söndag 18 juni i Ersmark. Vid båda tillfällena möter vi Ersmark.

På våran Hemsida www.sandviksik.se och under P10 så finner ni ett dokument  Dokument » med filnamn Match info. Vi önskar att ni tar del av den informationen.

((se även bifogat dokument))

Match INFO P10 Sandviks IK.pdf »

Med Vänlig hälsning

Tränarna P10

SIK P-10 på Gemensam ledarutbildning
2017-04-02 21:45
SIK P-10 på Gemensam ledarutbildning

Tillsammans med Umeå FC, SISU Idrottsutbildarna och Västerbottens fotbollsförbund samt sex andra Umeå-föreningar, där Sandviks IK är en, satsas det nu stort med målet att utbilda tränare och ledare i fotboll för killar och tjejer i Umeå-området.

Några ledare från P-10 kommer deltaga under säsongen på ledarutbildningen för att finna nya kunskaper, repetera gamla samt inte minst knyta viktiga och bra kontakter för framtiden.

Önskas mer info går det att läsa på fotbollssektionens startsida.

// Tränarna

Skärgårdstandläkarna