Välkommen till Sandviks IK
Vill du bli medlem i Sandviks IK?
Medlemsavgift 300:- sätts in på  bg. 779-3292 uppge namn epost adress och personnummer.

Publik på hemmamatcher
2020-08-12 11:55
SvFF, Svenska fotbollsförbundet, har beslutat att öppna upp för att vi som förening får ta in max 50 personer i publiken.

Det är av klubben beslutat att det är årskort som gäller som entréavgift.
De 50 första med årskort kommer kunna släppas in.

Har ni inte årskort så hör av er till kansliet. Tfn och mail hittar ni under Kontakt

Sandviksdagen 2020 inställd
2020-08-07 07:00
På grund av rådande pandemi och Folkhälsomyndighetens  rekommendationer måste vi tyvärr ställa in Sandviksdagen detta år.

Följ de rekommendationer som råder och ta hand om er och varandra.

gm Karin Ström

Sandviks IK 115 år!
2020-07-07 15:29
Idag är det en speciell dag, för 115 år sedan bildades Sandviks IK. En dag att minnas och uppmärksamma. Grattis Sandviks IK 115 år!
Fotboll startsida
Ingen publik på matcher
2020-06-11 13:29, Fotboll startsida
Förra veckan hävde regeringen och Folkhälsomyndigheten de reserestriktioner som hittills gällt under coronaepidemin. Det betyder att fotbollssäsongen kan börja för alla lag och föreningar från och med den 14 juni. Men SvFF rekommenderar även fortsättningsvis att ingen publik ska närvara under arrangemangen/matcherna.

Detta gäller alla förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget eller matchen. Och det gäller på alla nivåer – från de yngsta barnen till de professionella i högsta serierna.

Mer om detta hittar ni här
Fotboll och årskort 2020
2020-06-09 07:00

Äntligen börjar fotbollen komma igång.

Men ... vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

Detta innebär att vi inte kommer att kunna ha entrén öppen på våra hemmamatcher (dvs spel utan publik).

Vill ni, trots detta, i dessa tuffa tider stötta klubben och köpa ett årskort så är det en varmt välkommen gest.

Maila kansliet (sandviks.ik@telia.com) ditt namn, adress och telefon/mobilnummer.

Swisha gör du till: 123 414 9258

Pris: 500kr/årskort

Notera också i mailet om ni vill få ert årskort tillhanda för en eventuell förändring vad gäller sammankomster framöver.

Alla årskort som detta år säljs välkomnas.

Sköt om er och håll avstånd, tvätta händerna och ta personligt ansvar.

/ Styrelsen

Våra Sponsorer