Välkommen till Sandviks IK
Vill du bli medlem i Sandviks IK?
Medlemsavgift 300:- sätts in på  bg. 779-3292 uppge namn epost adress och personnummer.

VATTENSKADA
2021-11-19 17:06

VI HAR FÅTT VATTENSKADA I VÅR KLUBBSTUGA

OMKLÄDNINGSRUM, DUSCHAR , BASTU OCH TVÄTTSTUGA ÄR STÄNGD FÖR ALLA,

MER INFO KOMMER

Föreningsdagar Intersport
2021-09-06 17:30

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst. Ange rabattkoden som gått ut via mejl på https://www.intersport.se/ eller visa upp mejlet i kassan i butiken.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening dvs Sandviks IK att stötta extra på ”Mina sidor”?

Sponsorhuset
2021-06-02 09:00

Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Sandviks IK när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Sandviks IK pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar.

Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Sandviks IK.

Nu blir även alla i Sandviks IK belönade om man bara lär sig Sponsorhusets enkla koncept. Går du igenom deras Bonussstege (5 steg) så stödjer du Sandviks IK med upp till 50 kr och du själv får en Trisslott som du enkelt kan skrapa online på Svenska Spel.

Registrera dig på Sponsorhuset och bli samtidigt belönad med en Trisslott via denna länk: https://www.sponsorhuset.se/sandviksik/intro

Fotboll startsida
Avsiktsförklaring övergångar Västerbotten
2020-04-22 18:55, Fotboll startsida

Västerbottens fotbollförbund har arbetat fram ett förhållningssätt som ligger till grund för att stärka samarbetet och dialogen mellan fotbollsföreningar inom Västerbotten, detta rör specifikt övergångar mellan föreningarna i länet.

Sandviks IK ställer sig bakom och skriver under denna avsiktsförklaring, förhållningssättet kommer för gällande övergångar att användas från och med idag onsdag 22 april. Avsiktsförklaringens bakomliggande syfte är att ha kvar så många som möjligt så länge som möjligt inom fotbollen, något som passar mer än väl in i Sandviks IKs förhållningssätt och värdegrund. Detta förhållningssätt vid övergångar blir ytterligare ett tecken i denna riktning.

VFF skriver:

”Övergångar ska ske på ett bra och korrekt sätt, Inga övergångar ska ske utan att båda föreningarna har en dialog med varandra! Att som mottagande förening säga nej till en övergång som görs av fel skäl är att ta ansvar”

Kontaktpersoner för övergångar Sandviks IK:

Seniorlag: Sportchef Anders Hägglund
Ungdomslag: Ungdomssektionens ordförande Erik Lindström

Se kontaktuppgifter under fotbollens startsida, meny till vänster; Kontakt »

Avsiktsförklaring - förhållningssätt vid byte av förening inom Västerbottens fotbollsföreningar; finns i sin helhet under Dokument » i menyn till vänster.

Läs mer om bakgrunden till avsiktsförklaringen här: http://vasterbotten.svenskfotboll.se/overgangar/avsiktsforklaring/

Fotboll startsida
Ledare som lyssnar
2020-04-07 20:14, Fotboll startsida
I Sandviks IK är vi måna om alla våra spelare, ledare och supportar i och till alla våra lag. På uppdrag av regeringen har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna tagit fram en webbplats med fokus på psykisk hälsa.

Webbplatsen är ett utbildningsmaterial som hjälper att utveckla det kommunikativa ledarskapet hos ledare samt kunna vägleda ledare i samtal med andra om psykisk hälsa och ohälsa.

Via länken når ni två webbplatser med information, fakta och stödmaterial som vi i Sandviks IK starkt rekommenderar att alla våra ledare tar del av och genomför.

Efter avslutad utbildning är målet att du som ledare ska kunna vara mer närvarande, stödjande och trygg i möten med barn och unga som mår dåligt psykiskt.