Välkommen till Sandviks IK
Vill du bli medlem i Sandviks IK?
Medlemsavgift 300:- sätts in på  bg. 779-3292 uppge namn epost adress och personnummer.

Boka dina Bingolotter !!
2020-10-25 07:07

Nu kan du förboka dina bingolotter !

Nytt för i år - du kan få fri hemleverans inom Holmsund.

I rådande Coronatider kan du som är i riskgrupp, eller inte kan komma och hämta själv, få fri hemleverans inom Holmsund.

Läs mer om förbokning, betalning och hemleverans: Bingolotter Info 2020.pdf »

När du köper bingolotter stödjer du Svenskt föreningsliv och även då din klubb. Förra året såldes över fyra miljoner lotter i Sverige och överskottet på 60 miljoner gick till föreningslivet. Visst är det bra!

Stöd din klubb - Sandviks IK !

Sandviks IK 115 år!
2020-07-07 15:29
Idag är det en speciell dag, för 115 år sedan bildades Sandviks IK. En dag att minnas och uppmärksamma. Grattis Sandviks IK 115 år!
Fotboll startsida
Ingen publik på matcher
2020-06-11 13:29, Fotboll startsida
Förra veckan hävde regeringen och Folkhälsomyndigheten de reserestriktioner som hittills gällt under coronaepidemin. Det betyder att fotbollssäsongen kan börja för alla lag och föreningar från och med den 14 juni. Men SvFF rekommenderar även fortsättningsvis att ingen publik ska närvara under arrangemangen/matcherna.

Detta gäller alla förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget eller matchen. Och det gäller på alla nivåer – från de yngsta barnen till de professionella i högsta serierna.

Mer om detta hittar ni här
Fotboll och årskort 2020
2020-06-09 07:00

Äntligen börjar fotbollen komma igång.

Men ... vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

Detta innebär att vi inte kommer att kunna ha entrén öppen på våra hemmamatcher (dvs spel utan publik).

Vill ni, trots detta, i dessa tuffa tider stötta klubben och köpa ett årskort så är det en varmt välkommen gest.

Maila kansliet (sandviks.ik@telia.com) ditt namn, adress och telefon/mobilnummer.

Swisha gör du till: 123 414 9258

Pris: 500kr/årskort

Notera också i mailet om ni vill få ert årskort tillhanda för en eventuell förändring vad gäller sammankomster framöver.

Alla årskort som detta år säljs välkomnas.

Sköt om er och håll avstånd, tvätta händerna och ta personligt ansvar.

/ Styrelsen

Fotboll startsida
Uppdatering ang Klubbstugan
2020-05-23 08:00, Fotboll startsida
Efter att Klubbstugan varit helt stängd under ett par veckor är den nu ”öppen”. Pga rådande pandemi får dock ingen omklädning ske i lokalen. Detta förbud gäller även för större möten/sammankomster. Beslutet gäller tillsvidare.