Välkommen till Sandviks IK
Vill du bli medlem i Sandviks IK?
Medlemsavgift 300:- sätts in på  bg. 779-3292 uppge namn epost adress och personnummer.

Lucia
2018-12-13 22:00
Godaste Lussebullarna !!
För andra året i rad har killarna i laget P06 bakat massor med lussebullar som levererats till Bilbolaget, och som bjudits på till både till kunder och personal. Mycket uppskattat.

Bilbolaget hälsar att det var fantastiskt goda lussebullar och att det är härligt att kunna bjuda på hembakat.
Ett tips som andra lag kan anamma för att tjäna in en slant till lag-kassan.

/ Karin Ström
Skyltsöndag
2018-12-02 15:34
Ingen vintervit skyltsöndag, men många besökare och försäljningen av bingolotter och SIK-mössor gick bra .... och även Jultomten har swish !!
Spännande fotbollshelg!
2018-09-28 07:41
Helgens matcher!

Ikväll fredag 19:00 på Storsjö Arena.
Sandviks IK2, div5, möter ikväll Hörnsjö IF.
Deras sista match och killarna kämpar om seriesegern mot Stöcke IF som idag leder serien.

Lördag 14:00 på Storsjö Arena.
Herrar div3 möter IFK Kalix och med vinst blir det ett kliv upp till divison två.

Söndag 14:00 på Storsjö Arena.
Damerna div 3 tar emot Ersboda SK på söndag och kämpar om seriesegern och kval till div2.

Välkomna till en spännande fotbollshelg!

/ Karin Ström vid tangentbordet
Herrar Div 2
Sandviks IK 113 år!
2018-07-07 07:07, Herrar Div 2
Idag är det en speciell dag, för 113 år sedan bildades Sandviks IK. En dag att minnas och uppmärksamma. Vi firar denna dag med serieledning för våra tre representationslag och med en sprudlande aktivitet i föreningens alla ungdomslag. Grattis Sandviks IK 113 år!
sponsorhuset
2018-06-25 15:11

Hej!

Vi vill från Sandviks IK tacka alla er som går via Sponsorhuset när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter för oss.

Det finns över 600 kända nätbutiker som ger pengar tillbaka. Du själv har säkert handlat från t ex Hotels, Booking, Ellos, CDON, Dustin, Animail, Gymgrossisten eller Svenska Spel.

Ett extra klick på Sponsorhuset och både du själv och Sandviks IK hade fått pengar tillbaka. Kom ihåg att inget blir dyrare för dig som handlar. Har du ännu inte testat Sponsorhuset? Gå in här och se hur enkelt det fungerar: www.sponsorhuset.se/sandviksik/tips-till-foreningen/filmen

Sponsorer 2018