Välkommen till Sandviks IK
Vill du bli medlem i Sandviks IK?
Medlemsavgift 300:- sätts in på  bg. 779-3292 uppge namn epost adress och personnummer.

Boka dina Bingolotter !!
2020-10-25 07:07

Nu kan du förboka dina bingolotter !

Nytt för i år - du kan få fri hemleverans inom Holmsund.

I rådande Coronatider kan du som är i riskgrupp, eller inte kan komma och hämta själv, få fri hemleverans inom Holmsund.

Läs mer om förbokning, betalning och hemleverans: Bingolotter Info 2020.pdf »

När du köper bingolotter stödjer du Svenskt föreningsliv och även då din klubb. Förra året såldes över fyra miljoner lotter i Sverige och överskottet på 60 miljoner gick till föreningslivet. Visst är det bra!

Stöd din klubb - Sandviks IK !

Sandviks IK 115 år!
2020-07-07 15:29
Idag är det en speciell dag, för 115 år sedan bildades Sandviks IK. En dag att minnas och uppmärksamma. Grattis Sandviks IK 115 år!
Ingen publik på matcher
2020-06-11 13:29, Fotboll startsida
Förra veckan hävde regeringen och Folkhälsomyndigheten de reserestriktioner som hittills gällt under coronaepidemin. Det betyder att fotbollssäsongen kan börja för alla lag och föreningar från och med den 14 juni. Men SvFF rekommenderar även fortsättningsvis att ingen publik ska närvara under arrangemangen/matcherna.

Detta gäller alla förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget eller matchen. Och det gäller på alla nivåer – från de yngsta barnen till de professionella i högsta serierna.

Mer om detta hittar ni här
Uppdatering ang Klubbstugan
2020-05-23 08:00, Fotboll startsida
Efter att Klubbstugan varit helt stängd under ett par veckor är den nu ”öppen”. Pga rådande pandemi får dock ingen omklädning ske i lokalen. Detta förbud gäller även för större möten/sammankomster. Beslutet gäller tillsvidare.
Avsiktsförklaring övergångar Västerbotten
2020-04-22 18:55, Fotboll startsida

Västerbottens fotbollförbund har arbetat fram ett förhållningssätt som ligger till grund för att stärka samarbetet och dialogen mellan fotbollsföreningar inom Västerbotten, detta rör specifikt övergångar mellan föreningarna i länet.

Sandviks IK ställer sig bakom och skriver under denna avsiktsförklaring, förhållningssättet kommer för gällande övergångar att användas från och med idag onsdag 22 april. Avsiktsförklaringens bakomliggande syfte är att ha kvar så många som möjligt så länge som möjligt inom fotbollen, något som passar mer än väl in i Sandviks IKs förhållningssätt och värdegrund. Detta förhållningssätt vid övergångar blir ytterligare ett tecken i denna riktning.

VFF skriver:

”Övergångar ska ske på ett bra och korrekt sätt, Inga övergångar ska ske utan att båda föreningarna har en dialog med varandra! Att som mottagande förening säga nej till en övergång som görs av fel skäl är att ta ansvar”

Kontaktpersoner för övergångar Sandviks IK:

Seniorlag: Sportchef Anders Hägglund
Ungdomslag: Ungdomssektionens ordförande Erik Lindström

Se kontaktuppgifter under fotbollens startsida, meny till vänster; Kontakt »

Avsiktsförklaring - förhållningssätt vid byte av förening inom Västerbottens fotbollsföreningar; finns i sin helhet under Dokument » i menyn till vänster.

Läs mer om bakgrunden till avsiktsförklaringen här: http://vasterbotten.svenskfotboll.se/overgangar/avsiktsforklaring/