Välkommen till Sandviks IK
Vill du bli medlem i Sandviks IK?
Medlemsavgift 300:- sätts in på  bg. 779-3292 uppge namn epost adress och personnummer.

Herrar Div 3
Sandviks IK fyller 112 år!
2017-07-07 07:07, Herrar Div 3
Idag hissar vi flaggorna för Sandviks IK som fyller 112 år! Ta gärna del av vår stolta historia, klicka här. Där kan ni bl.a. läsa om när SIK som första Norrlandslag spelade match på Nationalarenan då man mötte AIK i kvartsfinal i Svenska cupen. 
Fotboll startsida
Föreningskläder 2017
2017-05-09 21:42, Fotboll startsida
Nu finns vår nya föreningsprofil framtagen av Intersport. Ni hittar den under fliken dokument. I dokumentet hittar ni även det rabatterade klubbpris som ni får betala. Kontakta föreningsavdelningen på Intersport för egen beställning.
Sandviks IK bjuder in barn födda 2011 till bollek!
2017-03-31 16:29

Bolleken är ett populärt första steg in i lagidrotten där vi provar olika bollsporter. Fokus ligger förstås på att ha kul och prova att använda bollar på fler sätt än bara traditionell fotboll.


När?

Lördagen den 29/4 kl. 09:00 – 10:00


Var?

Storsjö konstgräs


Var vänder jag mig med frågor?

 

Erik Lindström                    070 – 635 24 85

Henrik Johansson              070 – 247 68 60


Välkomna hälsar vi i Sandviks IK!


Ledarutbildningsprojekt startar i Umeå
2017-03-10 19:30

Ledarutbildningsprojekt startar i Umeå

 

Tillsammans med Umeå FC, SISU Idrottsutbildarna och Västerbottens fotbollsförbund samt sex Umeå-föreningar satsas det nu stort med målet att utbilda tränare och ledare i Umeå-området.

 

Idag upplever många klubbar i Umeå att det är svårt att rekrytera nya tränare och ledare till sina verksamheter. Detta tillsammans med att många ungdomar byter förening i unga år i hopp om att det finns en bättre utvecklingspotential på ”andra sidan” har nu lett till att Umeå FC, SISU, Västerbottens Fotbollsförbund tillsammans med sex Umeå-föreningar (GUIF, Mariehems SK, Sandviks IK, Tegs SK, Ersmarks IK och Spöland/Vännäs) gör en gemensam satsning.

– Vi hade flertalet träffar med Umeås stadsdelsföreningar under fjolåret och då diskuterade vi bland annat dessa frågor, berättar Jeglertz och fortsätter:

– Dessa möten ledde bl a till att vi nu startar detta projekt och sex föreningar har valt att gå med, som stötas genom Idrottslyftet, det första året och vi tycker är väldigt glädjande!

Vad innebär projektet rent konkret?

– Att vi i Umeå FC tillsammans med SISU och VFF ska implementera Svenska Fotbollsförbundets nya spelarutbildningsplan i dessa sex föreningar. Vi snackar vi ett omfång på ca 400-500 stycken ledare sammanlagt som ska utbildas, berättar Jeglertz och tillägger:

– Alla ledare kommer att utbildas vid åtta tillfällen under året där de är uppdelade utifrån vilken spelform deras lag spelar, alltså 5-manna, 7-manna eller 9/11-manna. Spelarutbildningsplanen ligger som bas i utbildningen men även en stor del kommer att läggas vid ledarskap och vilka utmaningar och möjligheter som finns som ungdomsledare i Umeå idag.

Det är just Andrée Jeglertz från Umeå FC:s sida som är projektansvarig, där han tillsammans med åtta utvalda ledare kommer att hålla i utbildningarna under året.

– Målet är att fler ledare känner sig tryggare i sina roller och fortsätter längre med sina uppdrag samt att alla ungdomar ges en bra utbildning. I längden ger detta också förhoppningvis fler ungdomar som fortsätter med sin fotboll längre.

Just att utbilda ledare känner Jeglertz att det finns ett stort behov av i Umeå.

– Det finns duktiga och ambitiösa tränare och ledare i Umeå, men just nu är det för få. Nu vill vi få fler utbildade ledare vilket också gör att oavsett vilken förening ungdomarna spelar i eller vart man bor får de en bra utbildning och möjligheter att nå sina drömmar inom fotboll, avslutar Jeglertz.

Första träffen äger rum den 27/3 med en föreläsning av Andrée Jeglertz och handlar om ”motiverande ledarskap”

 

Anmälan till respektive utbildningstilfälle sker genom ufc.se fr om 13/3.

 

Årsmöte tisdag 14:e mars 19.00
2017-03-07 19:46
Välkommen till Sandviks IKs årsmöte på SIK IP.
Tisdag den 14:e mars 19.00 på Sandviks IP. 
Väl mött, Styrelsen i Sandviks IK
 
Sponsorer
 
Skärgårdstandläkarna
 
Kakelhuset