Bravida Sverige AB
Välkommen till Sandviks IK
Det här är vår nya hemsida, Välkommen! Hemsidan är under uppbyggnad.
Stötta Sandviks IK genom Gräsroten
2016-11-15 17:39, Herrar Div 3

Sandviks IK vill rikta ett stort TACK till alla ni som valt att stötta SIK genom Svenska Spels projekt Gräsroten. Projektet innebär att de personer som spelar via Svenska Spel väljer max tre föreningar de ska stödja. Totalt delar spelbolaget sedan ut 50 miljoner till föreningarna i Sverige. Gräsroten 2016 gav Sandviks IK totalt 15.761 kr (plats nr 17 i Västerbotten).

Tack alla ni som redan registrerat er och ni som missat detta registrera er via länk nedan. Ett tips är att tex registrera sig på SIK Huvudförening, SIK Fotboll och SIK Friidrott dvs 3 x SIK :)

Gräsroten SIK Huvudförening

Gräsroten SIK Fotboll

Gräsroten SIK Friidrott

Det går självklart även bra att registrera sig i spelbutik. Stort TACK för att ni stödjer Sandviks IK!

Herrar Div 3
Roine och Kristoffer klara för 2017!
2016-10-31 18:32, Herrar Div 3
Sandviks IK kan idag meddela att två mycket viktiga pusselbitar nu är klara för säsongen 2017. Roine Pettersson fortsätter som lagledare/materialförvaltare och Kristoffer Videhult fortsätter som målvaktstränare. Forza SIK!
Herrar Div 3
Tränarduon klar för 2017!
2016-10-27 23:14, Herrar Div 3
Sandviks IK har idag den stora glädjen att presentera tränarduon för säsongen 2017. Magnus Henrysson går in på sin fjärde säsong som huvudtränare och till sin hjälp får han Anders Granberg som assisterande. Forza SIK!
Fotboll startsida
Sandvik 2 seriesegrare i div 5!
2016-10-04 19:37, Fotboll startsida
Sandvik 2 säkrade i söndags seriesegern i division 5 södra efter hela 8-0 över Hörnsjö. Efter en makalös säsong med endast en förlust på 20 matcher är andralaget nu alltså klart för en återkomst i fyran.

Ett stort grattis till alla spelare och ledare!
Fotboll startsida
Juniorerna bäst i Västerbotten!
2016-09-24 17:22, Fotboll startsida
Sandviks IK svarade för en storstilad insats när man på fredagskvällen bärgade guldet i junior DM. Detta efter seger över IFK Umeå med 5-1.

Stort grattis till alla spelare och ledare!