Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Sandviks IK
Vill du bli medlem i Sandviks IK?
Medlemsavgift 300:- sätts in på  bg. 779-3292 uppge namn epost adress och personnummer.

Herrar Div 2
Sandviks IK i division 2!
2020-02-13 13:00, Herrar Div 2
Nu är det klart! Sandviks IK spelar i division 2 säsongen 2020! Detta är nu klart efter att IFK Timrå dragit sig ur serien och den vakanta platsen gått till svartgult. 

Efter att IFK Timrå i tisdags meddelat SvFF att man drar sig ur division 2 gick frågan om den vakanta platsen till det förlorande kvallaget till division 2, Sandviks IK. Idag torsdag meddelade SIK SvFF att man tackar ja till denna plats vilket innebär spel i division 2 även säsongen 2020. 

Stort grattis alla skärgårdsbor som nu erbjuds division 2 fotboll på herrsidan även denna säsong. Seriepremiären blir preliminärt den 4/4 då SIK tar emot nykomlingarna Morön BK. 

Fler glädjande nyheter kommer inom kort

Nu kör vi 💪🖤💛

Ytterligare viktiga pusselbitar på plats för SIK
2020-01-18 12:49
Tränarduon Christer Och Hilda
Efter fjolårets succé i dam 2’an var det viktigt för Sandvik att fortsätta på samma linje. Bevara spelartruppen samt skriva nytt kontrakt med ledarstaben. Nu är 2/3 klara och vi kan se fram emot säsongen med tillförsikt. 💛🖤💛

Christer Lundgren med Fotboll I blodet har axlat manteln som huvudtränare ytterligare 1 år. Vilket skapar stor glädje i Sandviksleden. Med sin erfarenhet och kompetens kommat han att fortsätta resan att utveckla våra fotbollstjejer. Från ett breddlag i div 3 till toppen i div 2 på några år, är imponerande.
Sandviks IK är mycket nöjd med hans beslut att fortsätta. 

Hilda Brynjarsdottir anslöt till SikDams ledarstab ifjol. Och vilket tillskott. Med sin lugna framtoning och stora kunnande har hon skapat stor respekt i Sandviksleden. Assisterande tränare med uppdrag att utveckla våra målvakter. Hon är en viktig kugge i att laget fortsätter att utvecklas åt rätt håll. Sandviks IK är överlyckliga att hon bestämt sig att fortsätta under nästa säsong. 
God jul och gott nytt år!
2019-12-23 13:32

Sandviks IK önskar alla spelare, ledare, medlemmar, sponsorer och supportrar en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

 

Föreningen vill också rikta ett stort TACK till alla ideella krafter och till alla våra trogna sponsorer som gör vår verksamhet möjlig. 

 

Vi ses 2020!

Seriepremiär för SikDam
2019-04-29 15:02
Se till att sluta upp på Storsjö konstgräs för attstötta vårt älskade SikDam
Fotboll startsida
Anders Hägglund årets pristagare av Börje Sandgrens Fond 2019
2019-02-25 12:00, Fotboll startsida
Anders Hägglund tillsammans med Sam Ersson, prisutdelare och hedersledamot i VFF.
Sandviks IK och dess representanter fortsätter att uppmärksammas. Idag har vi den stora glädjen att gratulera vår sportchef Anders Hägglund som under Västerbottens Fotbollsförbunds Representantskap fick motta priset från Börje Sandgrens Fond 2019. En väldigt välförtjänt pristagare! 

Vi säger stort grattis Anders Hägglund! 


 
Våra Sponsorer