Välkommen till Sandviks IK
Vill du bli medlem i Sandviks IK?
Medlemsavgift 300:- sätts in på  bg. 779-3292 uppge namn epost adress och personnummer.

Bingolotto - Nyårslott
2021-11-23 19:41

R Ä T T E L S E

Bingolottos Nyårslott finns endats i en valör, 100kr.

Vi ber om ursäkt för vår felaktiga information.

// Karin

VATTENSKADA
2021-11-19 17:06

VI HAR FÅTT VATTENSKADA I VÅR KLUBBSTUGA

OMKLÄDNINGSRUM, DUSCHAR , BASTU OCH TVÄTTSTUGA ÄR STÄNGD FÖR ALLA,

MER INFO KOMMER

Bingolotter - Boka nu !!
2021-11-11 20:30

Föreningsdagar Intersport
2021-09-06 17:30

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst. Ange rabattkoden som gått ut via mejl på https://www.intersport.se/ eller visa upp mejlet i kassan i butiken.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening dvs Sandviks IK att stötta extra på ”Mina sidor”?

Sponsorhuset
2021-06-02 09:00

Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Sandviks IK när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Sandviks IK pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar.

Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Sandviks IK.

Nu blir även alla i Sandviks IK belönade om man bara lär sig Sponsorhusets enkla koncept. Går du igenom deras Bonussstege (5 steg) så stödjer du Sandviks IK med upp till 50 kr och du själv får en Trisslott som du enkelt kan skrapa online på Svenska Spel.

Registrera dig på Sponsorhuset och bli samtidigt belönad med en Trisslott via denna länk: https://www.sponsorhuset.se/sandviksik/intro