Välkommen till Sandviks IK - F09
Hej och välkommen till lagsidan för Sandviks IK flickor 09. Här på sidan samlar vi all viktig information som rör laget som till exempel träningstider och kommande matcher.

Kalendern går att prenumerera på så att man inte riskerar att missa något. Klicka först på Kalender i menyn och välj sedan prenumerera.
Smått och gott från tränarstaben
2018-05-28 22:20
Hej alla,

Först och främst skulle vi tränare vilja tacka alla barn och föräldrar för en strålande insats på vårat hemmasammandrag. Verkligen superbra jobbat!

Nu är ju även matchsäsongen igång och vi tänkte bara berätta hur vi har tänkt angående kallelser till matcher:

Precis som förra året delade vi in barnen i olika matchgrupper innan vårt första sammandrag. Vi kommer att bygga lagen för varje sammandrag genom att kombinera grupperna på olika sätt så att alla skall få en chans att spela med alla. Förra helgen bildade t.ex. grupp 1 och 2 ett lag och grupp 3 och 4 ett annat lag. Till kommande helgs sammandrag blir det grupp 1 och 4 samt 2 och 3 som spelar tillsammans. Vilka som ingår i vilken grupp kan ses under Truppen »

Vi vill också påminna om att vi lägger in matchtider under Matcher » så fort vi själva får veta när matcherna skall spelas. Det går även rykten om att man skall kunna prenumerera på händelser i Kalender »

Tittar man lite längre fram så ser det just nu ut som att vi kommer spela sista sammandraget för vårsäsongen den 1:a Juli. Till hösten kommer vi förutom att fortsätta med kommunserien även spela Tjejsistan i Sävar den 15:e september. Det blir det tredje året i rad vi är med och den här gången kommer tjejerna att spela sjumanna som en liten tjuvstart på nästa säsongs sjumannaspel.

Ha nu en trevlig skol- och arbetsvecka så ses vi till helgen!

/Tränarna
Ny hemsida
2018-04-26 21:16
Hej alla!

Vad härligt att vi äntligen kommit igång med träningarna! Vi har hört tjejerna prata om fotboll hur länge som helst och det känns som att peppen aldrig varit större. Nu kör vi!

Här finns ett preliminärt matchschema för våren som ni kan se om ni klickar på Matcher ». Observera dock att det inte är säkert att vi kommer att spela exakt den dag som är upplagd, men räkna med att det blir samma helg som den upplagda dagen i alla fall. De exakta matchtiderna kommer att kommuniceras av arrangerande förening senast en vecka innan sammandragen och vi kommer att publicera dem så fort vi själva får reda på dem.

Vårt egna sammandrag arrangeras den 20/5 klockan 16-19. Mer information om vad detta innebär utöver matchspelet kommer våra lagföräldrar berätta mer om.

Alla träningstider och matcher fram till sista maj finns inlagda i Kalender »

Observera att vi inte har någon träning valborgsmässoafton.

/Tränarna

Sponsorer 2018