Välkommen till F-11 lagsida
Sandvik-Ersmark 2019-06-08

Lyckad träningsmatch mot IFK Umeå
2020-05-19 21:38
Vi tackar motståndarna efter matchen
Det blev en fin fotbollskväll på Vildmannavallen.
Tjejerna bjöd upp till bra spel och vi fick se mycket av det vi tränat på under våren. De sökte passningar  till varandra, vågade utmana, gå på avslut, röra sig utan boll för att bli spelbar osv. Verkligen superroligt att se!
Förutom detta så var det mycket glädje, kämpa och fin lagstämning.

// Ledarna
Teori och gruppövningar
2020-05-18 11:36
Samling och teorigenomgång 20200514
Efter träningen i torsdags samlades vi och fikade och gick igenom lite fotbollsteori. Tjejerna fick sitta i grupper och jobba med några frågeställningar samt komma på en hejarramsa. Så imponerade av tjejerna som gjorde ett mycket bra jobb!
Taktik
2020-05-13 11:51
Taktiklåda skapat av Meja på fritids
Det drar ihop sig till matchspel och vi har börjat prata lite taktik på träningarna. Så roligt att tjejerna är så engagerade och intresserade. Igår på träningen kom Meja med en taktiktavla som vi ska använda oss av :)
Som sagt, efter träningen på torsdag håller vi kvar tjejerna en timme, då vi kommer att ha lite fotbollsteori och fika.
Nu är vi igång!
2020-04-17 12:06
Uppvärmningsövning
4:e träningen avklarad och det är ett gäng härliga tjejer som kommer fulla med energi på träningarna. Vi fokuserar på att bli "vän" med bollen igen och nöter på med basövningar med fokus på att driva och passa. Det blir så klart även inslag av tävlingsmoment, lek och spel.
Vi har två nya tjejer i truppen -jätteroligt, Selma och Hedda ni är varmt välkomna.
Ha en skön helg, spela mycket fotboll, så ses vi på tisdag!

// Ledarna
Nu drar vi igång säsongen!
2020-04-03 09:41
Äntligen!

Som vi har längtat en hel vinter. Vi drar igång med träningar på Storsjö konstgräs tisdagar 17-18 och torsdagar 16-17.
Det har skickats ut information via mejl och kallelser till träningarna.

Tjihoo!! Nu köööör vi!