SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandviks Idrottsklubb
P14

Träningsstart hösten 2022
2022-08-04 21:46

Hej på er!

 

Hoppas att ni haft en fin sommarledighet med mycket sol, bad, glass och allt det där som hör sommaren till. Nästa vecka drar vi igång fotbollsträningen på Sandviks IP igen, närmare bestämt onsdag 10/8 kl 18.00. Som ni ser i kalendern (på hemsidan eller i appen) kommer vi att träna på samma tider som veckorna före sommaruppehållet (18.00 på onsdagar och 16.00 på fredagar). I höst har vi anmält två lag till matchsammandrag, helt enkelt för att barnen ska få möjlighet att spela mer fotboll och mer match! Första sammandraget är på hemmaplan 14/8. Vi vill också nämna att 27/8 går Sandviksdagen av stapeln, och vårt lag kommer att spela en match kl 10.00, så det kan vara bra att ha i bakhuvudet. Mycket fotbollsaktiviteter att se fram emot med andra ord!

 

Om ni har funderingar eller synpunkter är det bara att haffa någon av oss på plats eller höra av er per telefon eller mejl. Våra kontaktuppgifter finns på www.sandviksik.se P14 lagsida under fliken kontakt.

 

Välkommen!

Mvh Ledarna


Nyhetsarkiv
 
Vi stöttar Sandviks IK