Välkommen till Sandviks IK
Vill du bli medlem i Sandviks IK?
Medlemsavgift 300:- sätts in på  bg. 779-3292 uppge namn epost adress och personnummer.

Sponsorhuset
2021-06-02 09:00

Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Sandviks IK när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Sandviks IK pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar.

Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Sandviks IK.

Nu blir även alla i Sandviks IK belönade om man bara lär sig Sponsorhusets enkla koncept. Går du igenom deras Bonussstege (5 steg) så stödjer du Sandviks IK med upp till 50 kr och du själv får en Trisslott som du enkelt kan skrapa online på Svenska Spel.

Registrera dig på Sponsorhuset och bli samtidigt belönad med en Trisslott via denna länk: https://www.sponsorhuset.se/sandviksik/intro

Bollek - start 24 april
2021-04-09 11:50

Äntligen börjar Bollek !!

För flickor och pojkar födda 2015

Datum: 24 april

Klockan: 09:00 - 10:00

Plats: Storsjö konstgräs

Ingen föranmälan krävs, bara att dyka upp!

Bolleken är ett populärt första steg in i lagidrotten. Fokus ligger förstås på att ha kul och prova att använda bollar på fler sätt än bara traditionell fotboll.

Har ni frågor eller funderingar hör ni av er till;

Erik Lindström 070 – 635 24 85

Henrik Johansson 070 – 247 68 60

Välkomna!

OBS! Pga. rådande pandemi önskar vi att max en förälder per barn är närvarande och tänk på att hålla avstånd till varandra. Vid symtom stanna hemma!

Se info under Bollek

Ingen publik på matcher
2020-06-11 13:29, Fotboll startsida
Förra veckan hävde regeringen och Folkhälsomyndigheten de reserestriktioner som hittills gällt under coronaepidemin. Det betyder att fotbollssäsongen kan börja för alla lag och föreningar från och med den 14 juni. Men SvFF rekommenderar även fortsättningsvis att ingen publik ska närvara under arrangemangen/matcherna.

Detta gäller alla förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget eller matchen. Och det gäller på alla nivåer – från de yngsta barnen till de professionella i högsta serierna.

Mer om detta hittar ni här
Uppdatering ang Klubbstugan
2020-05-23 08:00, Fotboll startsida
Efter att Klubbstugan varit helt stängd under ett par veckor är den nu ”öppen”. Pga rådande pandemi får dock ingen omklädning ske i lokalen. Detta förbud gäller även för större möten/sammankomster. Beslutet gäller tillsvidare.
Avsiktsförklaring övergångar Västerbotten
2020-04-22 18:55, Fotboll startsida

Västerbottens fotbollförbund har arbetat fram ett förhållningssätt som ligger till grund för att stärka samarbetet och dialogen mellan fotbollsföreningar inom Västerbotten, detta rör specifikt övergångar mellan föreningarna i länet.

Sandviks IK ställer sig bakom och skriver under denna avsiktsförklaring, förhållningssättet kommer för gällande övergångar att användas från och med idag onsdag 22 april. Avsiktsförklaringens bakomliggande syfte är att ha kvar så många som möjligt så länge som möjligt inom fotbollen, något som passar mer än väl in i Sandviks IKs förhållningssätt och värdegrund. Detta förhållningssätt vid övergångar blir ytterligare ett tecken i denna riktning.

VFF skriver:

”Övergångar ska ske på ett bra och korrekt sätt, Inga övergångar ska ske utan att båda föreningarna har en dialog med varandra! Att som mottagande förening säga nej till en övergång som görs av fel skäl är att ta ansvar”

Kontaktpersoner för övergångar Sandviks IK:

Seniorlag: Sportchef Anders Hägglund
Ungdomslag: Ungdomssektionens ordförande Erik Lindström

Se kontaktuppgifter under fotbollens startsida, meny till vänster; Kontakt »

Avsiktsförklaring - förhållningssätt vid byte av förening inom Västerbottens fotbollsföreningar; finns i sin helhet under Dokument » i menyn till vänster.

Läs mer om bakgrunden till avsiktsförklaringen här: http://vasterbotten.svenskfotboll.se/overgangar/avsiktsforklaring/