Sandviks Idrottsklubb

Seriesammansättning 2023
2023-01-14 12:00

Seriesammansättningar för division 2 herrar & damer inför kommande säsong har släppts. Med reservation för att det ännu är tidigt på året, så vi kan inte utesluta vissa ändringar

Inom en snar framtid så kommer även spelprogrammet för respektive serie och definitiva speldagar och avsparkstider fastställs närmare/under februari. Spelprogrammet uppdateras löpande, se i menyn under matcher herr eller dam alternativ via kalendern

Herrarna spelar även 2023 ett Umeå derby, den kommande säsongen ställs Sandviks IK mot Team TG som åkte ut ettan ifjol och Umeå FC akademi spelar 2023 i div 3 i och med nedflyttning. Notera att Frösö och Notviken klev upp i seriesystemet, två lag som varit på besök de senaste åren.

Damerna däremot spelar fyra derbyn under säsongen där nu även Umedalens IF finns med i serien då laget hamnade på en nedflyttningsplats i div 1 dam 2022, en serie som gjordes om till en nationell serie inför den kommande säsongen. Notera att även Remsele och Betsele är nya lag inför 2023.

Div 2 Herr 2023 Norrland Div 2 Dam 2023 Norrland (Syd)
IFK Östersund

Umeå Södra DFF
Remsle UIF FF
Betsele

Sandviks IK hälsar publik, gästande lag, domare, funktionärer och sponsorer varmt välkommna inför fotbollssäongen 2023.

SIK Media

Upphovsrätt 2023 Sandviks IK. Tillstånd att använda citat från denna artikel beviljas förutsatt att källhänvisning ges till sandviksik.se

Nu tar vi sats mot ett nytt fotbollsår!
2023-01-10 15:00

Ordförande har ordet

Nu tar vi sats mot ett nytt fotbollsår!

Som ordförande vill jag först tacka för förtroendet att leda en anrik förening som Sandviks IK.

Det är med stor glädje jag konstaterar att antalet aktiva i Sandviks IK ökar för varje år. Det känns extra stimulerande att verka i en förening som finns och är attraktiv för ”Skärgårdens” barn och ungdomar. Som de flesta vet blev Sandviks IK vald till årets barn- och ungdomsförening i Västerbotten 2019. Det är ett kvitto på det gedigna utvecklingsarbete som Sandviks IK bedriver och bedrivit under många år. Föreningen kommer att fortsätta detta arbete i god ”Sandviks-anda” och följer Riksidrottsförbundets Strategi 2025. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt i en miljö där alla känner sig välkomna och trivs”.

Målsättningen för Sandviks IK är att skapa och behålla en så god, trygg och trivsam miljö som möjligt för samtliga aktiva oavsett åldersgrupp. Föreningens fantastiska anläggning med fina lokaler och välskötta gräsplaner är en förutsättning för att bedriva våra verksamheter som omfattar och inkluderar så många ungdomar. Med god ekonomi, bra organisation, intressanta och utvecklande aktiviteter/träningar ledda av välutbildade ledare, finns alla förutsättningar för en väl fungerande förening som alla är välkomna till. Helt enkelt en förening med positiva och glada medlemmar som trivs tillsammans och arbetar mot gemensamma mål.

I år kommer föreningen att ha 22 lag i seriespel. Det innebär att över 90 ledare/tränare och över 540 spelare är aktiva i matcher och träningar på Sandviks IP varje vecka under sommaren. 2023 har föreningen 3 st. representationslag. Det består av damer och herrar i div. 2 samt ett utvecklingslag herrar i div. 5

Just nu ställs hela samhället inför stora utmaningar till följd av efterdyningar från pandemin, ett krig i vår närhet som påverkar hela Europa samt hög inflation med stigande priser som följd. Dessa utmaningar påverkar även Sandviks IK och föreningens verksamheter. Det krävs hårt arbete för att möta utmaningarna men det är min sanna övertygelse att vi liksom tidigare fixar detta. Med positiv inställning och stort engagemang ska vi tillsammans jobba för föreningens bästa och välmående.

Förutom alla sommarens fotbollsmatcher/-träningar hoppas vi i augusti kunna arrangera den populära Sandviksdagen. Ca: 1200 personer, inklusive deltagande barn och ungdomar, brukar besöka evenemanget varje år. Sandviksdagen blir ofta en ”familjefest” där barn/ungdomar med föräldrar träffas och umgås samt deltar i de olika aktiviteter som anordnas.

Det ser vi verkligen fram emot!

Jag vill passa på att tacka våra sponsorer och samarbetspartners samt kommunen för det fina stöd ni ger till föreningen.

Avslutningsvis vill jag rikta ett stort TACK till alla deltagare i styrelse och sektioner, till våra fantastiska ledare och aktiva samt till föräldrar och övriga medlemmar inom Sandviks IK som gör det möjligt att bedriva den fina verksamhet som vi har och som vi i Sandviks IK är så stolta över.

Varmt välkomna till Sandviks IP under säsongen 2023!

Per Lindberg

Ordförande Sandviks IK

Digitiala Bingo Lotter
2023-01-05 23:11

Sandviks IK fortsätter med försäljning av Digitala Bingo Lotter under vintern fram mot våren

Redan den 7 januari klockan 18:00 i Sjuan är det säsongspremiär för BingoLotto - Lördag Live är här!

Via denna länk kan du köp dina lotter eller via vår bannerkod som finns till höger under våra annonser (Ändra till desktop version av hemsidan)

Obs, Har du inget konto hos Folkspel/Bingolotto skapar du det enkelt på siten med ditt mobila Bank-ID. Du måste vara myndig (18 år) för att spela.

Stöd Skärgårdens stolthet och våra idrottande ungdomar!

God fortsättning

SIK Media

God jul och gott nytt år!
2022-12-23 13:30

Sandviks IK önskar alla spelare, ledare, medlemmar, sponsorer och supportrar en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

Föreningen vill också rikta ett stort TACK till alla ideella krafter och till alla våra trogna sponsorer som gör vår verksamhet möjlig. Se våra partners och hur du kan hjälpa oss att växa

Vi ses 2023!

SIK Media

Upphovsrätt 2022 Sandviks IK. Tillstånd att använda citat från denna artikel beviljas förutsatt att källhänvisning ges till sandviksik.se