Välkommen till Sandviks IK Damer
Följ oss gärna på https://instagram.com/sikdam/
Stark poäng mot Seriesegrarna.
2021-10-18 07:07

Det blev 1-1 i sista hemmamatchen mot Härnösand.

Sandvik gör en riktigt bra match mot sereisegrarna Härnösand, som fick en drömstart och tog ledningen redan efter 3 minuter. Sen var det Sandvik för hela slanten. man bjöd verkligen upp till dans och förde spelet matchen igenom, man gjorde också 1-1 i mitten av första som felaktigt blev bortdömt för offside.

I andra halvlek radade hemmalaget upp målchanser och lyckades med 10 minuter kvar trycka in kvitteringen genom Elsa Lindgren efter ett fint anfall där comebackande Sandra Boström spelade Elsa snett inåt bakåt.

En bra sista hemmatch som visar att SIK att man borde ligga högre upp i tabellen än man gör.

Matchens lirare gick till Elin Lundgren

Matchens prestation gick till Elsa Lindgren

Matchens Sandvikare gick till Ellen Nyström

Nu återstår en match borta mot topplaget Sundsvalls DFF.

Inför SIK - Härnösands SK
2021-10-16 12:24

Imorgon Söndag den 17/10 hälsar vi Härnösands SK varmt välkomna till  sista hemmamatchen för säsongen, matchen spelas på Storsjö Arena med avspark kl.15:00

I säsongens sista hemmamatch kommer seriesegrarna på besök. Härnösand har imponerat under säsongen och vinner serien överlägset.
Sandvin bjöd dock på bra motstånd på bortaplan och hoppas få revansch och bjuda hemmapubliken på tre poäng.

VIKTIG Publikinfo:  Vi ber er alla att följa gällande nuvarande rekommendationer. Håll avstånd till varandra och stanna hemma vid symptom. Entré 40 kr

Sandviks IK - Härnösands SK Söndag den 17/10 kl 15:00 på Storsjö Arena. Varmt välkomna!

Viktig bortaseger mot Ersboda.
2021-10-11 07:02

Sandvik kunde säkra nytt kontrakt med en viktig bortaseger mot Ersboda SK.

SIK fick en drömstart när man tidigt i matchen kunde göra 0-1 genom Joella Salimi som nickade in en svårbedömd boll i nät efter förarbete av Veronica Andersson och Elsa Holmström.

0-2 kom inte långt efter, då genom ett väldigt snyggt mål av Lisa Sandberg, återigen var det Veronica som låg bakom förarbetet.

Sen blev det att bevaka ledningen och Sandvik lät inte Ersboda komma till många farliga situationer.

Man reducerade dock i mitten av andra,men det var aldrig riktigt nära någon kvittering.

En stabil insats utan att glänsa, nu väntar Seriesegrarna Härnösands SK i sista hemmamatchen för säsongen.

Clemensnäs vann blåsig match.
2021-10-04 07:03

På en blåsig Storsjö Arena drog Clemensnäs det längsta strået och vann med 1-2.

Det var inte någon stor fotbollsunderhållning som bjöds under dagens blåsiga match, där bollen mest var utanför planen.

SIK tog dock ledningen i inledningen av matchen av Julia Widman på ett skott utanför straffområdet.

Clemensnäs kunde turligt kvittera på frispark med 2 minuter kvar av halvleken.

I andra tog sen bortalget ledningen efter ett fint anfall mot ett passivt SIK.

Sen blev det kvitteringsjakt och hemmalaget vaskade fram 3-4 riktigt bra kvitteringschanser men lyckades inte kvittera.

Oavgjort hade varit rättvist i en händelsefattig match där båda lagen hade svårt att bemästra det starka vinden.

Matchens lirare gick till Joella Salimi

Matchens prestation gick till Veronica Andersson

Matchens Sandvikare gick till Julia Widman

Inför SIK - Clemensnäs IF
2021-10-01 12:30

Imorgon Lördag den 2/10 hälsar vi Clemensnäs IF varmt välkomna till näst sista hemmamatchen för säsongen, matchen spelas på Storsjö Arena Kl.14:00

Dags för resturmöte, då lagen möttes förra helgen i Clemensnäs och SIK drog längsta strået och vann med 3-2.

Ny match och nya förutsättningar, Clemensnäs lär vara grymt revanschsugna, så det gäller att vårt kära Sandvik är med från start och fortsätter på den inslagna vägen från förra matchen, då man kunde störa Clemens uppspel och anfalla därifrån.

Vi hoppas på¨en välspelad match och ett bra resultat.

VIKTIG Publikinfo:  Vi ber er alla att följa gällande nuvarande rekommendationer. Håll avstånd till varandra och stanna hemma vid symptom. Årskort säljs för 500 kr i entrén. Entré 40 kr

Sandviks IK - Clemensnäs IF Lördag den 2/10 kl 14:00 på Storsjö Arena.
Varmt välkomna!

Lör 23/10 14:00