Sandviks Idrottsklubb
Damer Div 2

Följ oss gärna på Instagram
Formstarkt SIK vann derbyt.
2022-06-25 18:14

SIK är fortfarande utan poängtapp efter derby seger mot Umeå Södra.

Sandvik startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Veronica Andersson gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Felicia Österlund.

Sandvik ökade ledningen till 3-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Sandra Boström. Till slut kom också 4-0-målet genom Sandra Boström som ökade Sandviks ledning i 74:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Efter fem matcher har Sandvik nu 15 poäng och bara ett insläppt mål.

Matchens lirare: Sofie Lindgren

Matchens Sandvikare: Felicia Österlund

Matchens Prestation: Frida Eliasson

Sandvik tar sig an Kramfors-Alliansen i nästa match borta torsdag 30 juni 19.30.

Gräspremiär 2.0 !!!
2022-06-22 22:36

I morgon Torsdag den 23/6 fortsätter premiärveckan då vi hälsar Umeå Södra DFF varmt välkomna till årets första hemmamatch för SIK Dam på Sandviks IP. Avspark kl. 19:00.

Efter ett kortare matchuppehåll så Sandvik kommer nu senast från en urstark insats borta mot Mariehem SK där SIK vann med hela 7-0 där hela föreningens vassate spelare framåt Sandra Boström slog till hela fem gånger. Ett repotage om matchen och Sandra finns att läsa i VK, via denna länk

Den offensiv fotboll SIK har vissat upp tillsammans med ett stabild försvarrsspel har gjort at Svart-gult är obesertagt såhär långt i årets Div 2 Dam Norrland och den officella statisken visar även på endast ett insläppt mål. Morgondagens motståndare Umeå Södra ligger på en tredje plats i en haltande tabell med nio poäng på fyra spelade matcher.

Endast två matcher kvar till uppehållet så gäller det att SIK fortsätter med ett disciplinerad attityd för att den positiva trenden ska fortsätta och med Gräspremiär, derby och med stor vind i segeln för SIK ser vi framemot morgondagens match.

Sandviks IK - Umeå Södra DFF Torsdag den 23 Juni kl 19:00 Sandviks IP

VIKTIG Publikinfo:

- Äntligen gräspremiär

Entré 40 kr

Sandviks IK hälsar publik, gästande lag, domare, funktionärer och sponsorer varmt välkommna

SIK Media

Upphovsrätt 2022 Sandviks IK. Tillstånd att använda citat från denna artikel beviljas förutsatt att källhänvisning ges till sandviksik.se

Vinst med 7-0 borta mot Mariehem.
2022-06-20 16:12

Stabil vinst mot topplaget Mariehems SK med 7-0 (6-0)

Efter 20 dagars speluppehåll var det ett supertaggat Sandviks IK som besökte Porsche Arena.

Det var gasen i botten från start som gällde. Aggressivt försvarsspel och snabbt effektiv anfallsspel.

Det tog bara ett par minuter för Sandra Boström att ge SIK ledningen. Sen rullade det på ... det ena anfallet efter anfall och efter första halvlek står det 6-0. Fyra mål Sandra, Elsa Lindgren och Elsa Forsberg varsitt mål.

Andra halvlek blir lite avslagen, dock med stort bollinnehav och många chanser att utöka ledningen och Sandra gör till slut sitt femte mål i matchen.

Första halvlek är nog en av de bästa halvlekar Damlaget gjort. En imponerande insats av tjejerna.

Nu väntar hemmamatch på Sandviks IP mot Umeå Södra. Torsdag kl.19:00 är det som gäller.

Vi hälsar Sofie Lindgren välkommen till SIK.
2022-06-08 10:09
Sofie Lindgren

Vi har glädjen att presentera ännu ett nyfärvärv till Sandviks IK och det är Sofie Lindgren.

Sofie är en tjej som har ett ordentligt driv och är en löpstark, teknisk spelare som vi kommer att ha stor nytta av. Hon har redan debuterat och spelat två matcher med laget.

Vi har naturligtvis tagit pulsen på Sofie:

Namn: Sofie Lindgren

Ålder: 28

Position: Back

Sysselsättning: Gymnasielärare

Övriga intressen: Träning, matlagning och allt som hör till friluftsliv.

Senaste klubb: Umedalens IF

Moderförening: Sunnanå SK

Bästa fotbollsminnet: Svårt att välja, men kanske att gå upp i div 1 med Burträsk FF. Avgörande i sista omgången, en riktig rysare!

Favoritlag: Sandviks IK

Styrkor som fotbollsspelare: Enligt mig är mina styrkor att jag försöker styra mina medspelare från min backposition. Tjurig är jag också, ger aldrig upp!

Hur känns det att börja spela med Sandviks IK: Såklart superkul!

Mål med säsongen: Bidra med energi, tuffa närkamper och hålla en stabil nivå i mitt spel.

Tor 23/6 19:00
Lör 18/6 14:00