SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandviks Idrottsklubb
Damer Div 2

Följ oss gärna på Instagram
Oavgjort mot Domsjö.
2023-09-19 16:08

Det blev delad poäng i toppmötet mot Domsjö IF

 

Efter en lite trevande inledning där lagen kände på varandra var det hemmalaget som tog tag i taktpinnen och lyckades vaska fram några heta chanser, men Domsjös målvakt gjorde några svettiga räddningar.

Andra halvlek dominerade hemmalaget än mer. Stort spelövertag och många fina anfall, men tyvärr ingen utdelning stolpskott och missade lägen gjorde att slutresultatet slutade 0-0.

Roligt att debuterande målvakten Frida Hultberg fick hålla nollan.

Nu väntar bortamatch mot Burträsk på Lördag,

 

Matchens prestations gick till Frida Hultberg

Matchens Sandvikare gick till Maja Lundgren

Matchens Lirare gick till Julia Widman

Referat: Sandviks IK - Domsjö IF Dam
Inför SIK - Domsjö IF
2023-09-15 12:00

Sandviks IK hälsar Domsjö IF varmt välkomna till Sandviks IP Söndag den 17/9 för match i Div 2 Dam Norrland. Avspark kl. 14:00

Senast lagen möttes innan upphållet slog SIK Dam söndagens motståndare med 2-1 efter en starkt prestation. Andra halvlek började med en kalldusch då Domsjö tog ledningen efter en hörna. Det blev till att kriga och SIK tog över mer och mer och till slut kom kvitteringen, också den på hörna där Ida Sjöström nickade in Elins fina hörna. SIK fortsatte trycka på och med 5 minuter kvar spelade Maria fram Sandra som kyligt chippade in segermålet fri med målvakten.

Ny match på söndag där Domsjö kommer garantera vara revansch sugna vilket troligt också blir den SIK Dam:s sista match på SIK IP för fotbollsäsongen 2023.


VIKTIG Publikinfo

 

Entré 40 kr

Sandviks IK – Domsjö IF Söndag den 17 September kl 14:00 på Sandviks IP.

 
Sandviks IK hälsar publik, gästande lag, domare, funktionärer och sponsorer varmt välkomna

SIK Media
 
Upphovsrätt 2023 Sandviks IK. Tillstånd att använda citat från denna artikel beviljas förutsatt att källhänvisning ges till sandviksik.se

Berg och dalbana i vinsten mot Sunnanå.
2023-09-11 11:53

Det blev en dramatisk tillställning på Sandviks IP, när hemmalaget tog sig an duktiga Sunnanå.

 

SIK var väldigt taggade i mötet mot Sunnanå och hemmalaget bjöd på säsongens bästa halvlek då man i det närmast, spelmässigt körde över Sunnanå. Man skapade chans på chans och borde dödat matchen i första halvlek, men gick till pausvila med 2 "bara"  2-1 ledning och en spelare mer då Sunnanås lagkapten blivit utvisad efter en halvtimme.

 

Men i andra halvlek var det fina spelet som bortblåst och man tillät bortalaget komma in i matchen och dom kunde kvittera i mitten av halvleken, som tur var kunde Elsa Forsberg komplettera sitt hat-trick med att elegant gör 3-2 med tio minuter kvar.

Så tre poäng bärgade och kampen om andra platsen fortsätter.

Nu väntar just andraplacerade Domsjö hemma på söndag kl. 14:00

 

Matchens prestations gick till Frida Eliasson

Matchens Sandvikare gick till Felicia Österlund

Matchens Lirare gick till Elsa Forsberg

Referat: Sandviks IK - Sunnanå SK 2
SIK - Sunnanå SK
2023-09-07 12:00

Sandviks IK hälsar Sunnanå SK 2 varmt välkomna till Sandviks IP Lördag den 9/9 för match i Div 2 Dam Norrland. Avspark kl. 14:00


I det föregående mötet mellan lagen när SIK var i Skellefteå stod tyvärr det svart-gula laget för en riktig svag första halvlek som blev helt avgörande. Med ett tafatt närkampsspel och lite lojt över lag, vilket hemmalaget utnyttjade och det var först efter 3-0 som SIK vaknade, men det var tyvärr för sent. Dominans i andra halvlek och mängder av heta målchanser men svårt med skärpan i avsluten som slutade i en tung och onödig förlust med 4-2.

SIK behöver ta lärdom och rätta till felen som uppstod senast och visa upp en starkare prestation med förhoppning på revansch

VIKTIG Publikinfo

 

Entré 40 kr

Sandviks IK – Sunnanå SK Lördag den 9 September kl 14:00 på Sandviks IP.

 
Sandviks IK hälsar publik, gästande lag, domare, funktionärer och sponsorer varmt välkomna

SIK Media
 
Upphovsrätt 2023 Sandviks IK. Tillstånd att använda citat från denna artikel beviljas förutsatt att källhänvisning ges till sandviksik.se

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 17/9 14:00
0 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sandviks Idrottsklubb, 16/09 12:00 
Sandviks Idrottsklubb, 31/08 14:54 
 
Vi stöttar Sandviks IK