Välkommen till Sandviks IK Damer
Följ oss gärna på https://instagram.com/sikdam/
Dags för ännu ett nyförvärv..
2021-04-23 12:29
Elsa Holmström

Sandviks IK hälsar Elsa Holmström välkommen till damlaget.

Elsa är en hårt arbetande mittfältare med bra spelsinne och teknik, ska bli intressant att följa hennes framfart i SIK.

Vi tog pulsen på Elsa inför säsongen.

Namn:  Elsa Holmström

Ålder: 20
Position: Mittfältare
Sysselsättning: Jobbar just nu på Max men ska börja plugga till hösten
Övriga intressen: Förutom fotbollen gillar jag att gymma å umgås med kompisar

Senaste klubb:  Öjeby IF

Moderförening: Piteå IF

Bästa fotbollsminnet? När mitt flicklag var med i mästarcupen och kom 5:a i Sverige

Favoritlag? Piteå IF dam ❤️

Styrkor som fotbollsspelare: Har väl hyfsat spelsinne och jobbar alltid hårt för laget

Hur känns det att börja spela med Sandviks IK: Otroligt spännande och roligt, väldigt trevligt gäng som alltid ger allt, ska bli kul att lära känna alla.
Mål med säsongen: Hoppas först å främst att de blir en hel säsong, sen hade det varit kul med mycke speltid och att vi får en bra placering i tabellen!

Ännu en spelare klar för spel i Sandvik.
2021-04-19 09:13
Elsa Stocksen
Vi välkomnar Elsa Stocksen till Sandviks IK.
Elsa tränade med oss under fjolåret, då hon studerar i Umeå och har nu valt att skriva på för Sandvik. Elsa tillhörde toppskiktet av målvakterna i Div. 2 och kommer att göra stor nytta i laget.
Vi har tagit pulsen på Elsa inför säsongen.

Namn:  Elsa Stocksén
Ålder: 23
Position: Målvakt
Sysselsättning: Studerar sista terminen idrottsvetenskapliga programmet
Övriga intressen:  Sport, resa och åka snowboard🏂
Senaste klubb:  Clemensnäs IF
Moderförening: Clemensnäs IF
Bästa fotbollsminnet?  Svårt men skulle säga tiden i Morön BK, då det var en bra miljö och jag utvecklades mycket
Favoritlag? Liverpool
Styrkor som fotbollsspelare: Bra med fötterna, pratar mycket och vill alltid vara delaktig i spelet
Hur känns det att börja spela med Sandviks IK: Det känns mycket bra! Bra tränare och ett härligt gäng som vill mycket. Tränade med laget under förra säsongen så det ska bli kul att delta fullt ut denna säsong!
Mål med säsongen: Ha roligt, få så mycket speltid som möjligt och att vi hamnar i toppen av tabellen👊🏻
Ung talang flyttas till A-truppen
2021-04-13 10:39

Ung talang flyttas till A-truppen

Sandviks Damlag har gjort klart med sitt första nyförvärv. Det är den unga talangen Cornelia Westberg som flyttas upp från egna led. Cornelia har kompetenstränat hela förra året med SIKDam och varit ledargestalt i Vårt J-lag. Hon är en försvarsspelare med en ambition att verkligen ge sig själv chansen att utvecklas mot något riktigt bra. Hennes styrkor är Fysik spelförståelse och viljan att hela tiden bli bättre. Har även ett jätte bra tillslag. Helt klart kommer hon att bli ett tillskott i vårt fantastiska Damlag.

Mariehem vann säsongsavslutningen.
2020-09-28 10:01
Det var en plats i Div. 1 som stod på spel i säsongsavslutningen mot MSK på Storsjö Arena.

Det var bortalaget som var det hetaste laget från start och man gjorde också rättvist både 0-1 och 0-2 och Sandviks bästa spelare för dagen Frida Eliasson räddade SIK från fler baklängesmål.

Andra halvlek skärpte Sandvik till sig och efter hand skapade man chans efter chans men lyckades inte få hål på Mariehem. En tråkig avslutning på en annars bra men annorlunda säsong.

Sandviks Damer vill passa på att tacka sponsorer, supportrar och inte minst Thomas Silfver för all stöttning under säsongen.

Nu är det bara att ladda om batterier och komma tillbaka ännu starkare till nästa säsong.
Hoppas vi ses då!
Tung förlust mot Umeå Södra.
2020-09-22 10:38
Det  var inga glada miner efter fredagens match borta mot Umeå Södra.

Efter en strålande första halvlek där SIK öppnade väldigt bra och totalt spelade ut Umeå Södra och rättvis ledde i paus med 1-2, var allt bortblåst i andra halvlek.
Spelet låste sig totalt och unga talangfulla Umeå Södra vädrade morgonluft och lyckades både kvittera och ta ledningen.
Sen i jakten på kvittering blottade Sandvik sig och siffrorna rann iväg till generande 6-2.
Bara att rannsaka sig själv och ta nya tag i nästa omgång, hemma mot Mariehem på Storsjö Arena kl 14:00.
Vinnaren i den matchen tar steget upp i finrummet, nämligen Div 1.
Så mycket står på spel på Söndag.
Lör 28/9 14:00
Sön 22/9 14:00