SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandviks Idrottsklubb
F10

Hej och välkommen till vår lagsida!

 

I den gula menyraden längst upp finner ni all information ni behöver som rör vårt lag.

 

I den svarta menyraden och fliken Ungdomssektion finns dokument som rör: policy, stadgar och annat nyttigt övergripande för föreningen.

 

Alla kallelser till våra aktiviteter går via Sportadmin. Aktuell information för varje specifik aktivitet finns med i kallelsen.

 

Vi som är engagerad kring laget samt vem som gör vad finner ni under kontakt.

 

Allt gott!

 

/Ledarna

Fotbollsvecka 8
2024-06-17 14:42

Ödmjuka och stolta efter ännu en fin vecka med härlig intensitet på träningar toppat med helgens bragdmatcher där vi tack vara en fantastik inställning och förmåga att leverera när det gäller, vinner över våra ärkerivaler Röbäck och Teg Södra! Tjejerna blommar ut i sitt spel för varje match och vill och försöker verkligen spela en kreativ fotboll med snabba beslut, och bra passningsspel. Ingen viker ner sig utan det är  ett gemensamt maskineri som jobbar tillsammans i försvar och anfall.

 

Veckan som kommer ser ut som följande;

 

Måndag: fys/återhämting, IP 18:30-19:30

Tisdag: fotboll, IP 17:30-19:00

Onsdag: match borta i Robertsfors (enligt kallelse)

Torsdag: match hemma på IP mot Sandåkerns SK 19:15 (enligt kallelse)

Söndag: match borta mot Umedalen 16:00 (enligt kallelse)

 

En intensiv slutspurt så här innan vi går på lite sommarledigt. Nästa vecka blir dock lugnare, inga matcher utan vi tränar på som vanligt och kommer att försöka lägga in förberedande inför 11-mannaspel till Vasa cupen. Den 2 juli har vi match hemma mot Gimonäs sen åker vi till Vasa enligt med info enligt utsikick.

 

Joanna genom ledarna

Fotbollsvecka 7
2024-06-13 11:56

Förra helgens härliga trippel firades på bästa sätt i måndags med pizza och glass :) Verkligen välförtjänt med dessa framgångar då tjejerna genomfört matcherna välspelade och med härlig inställning. Vi nöter och nöter för att att utvecklas och lyckas med vår spelidé och det ger resultat! Vi vill spela bollen genom alla våra lagdelar via många spelare och gå i anfall med hela laget på ett kreativt sätt. Snabba omställningar och snabba återerövningar! 

 

Då det blir rätt hög belastning med många matcher och hög intensitet på träningar så är det viktigt med återhämtning på rätt sätt. Matthias körde ett sådant pass med tjejerna i måndags. Vi tycker att det är oerhört viktigt att tjejerna får lärdom om hur de ska ta hand om sig för att orka med och hålla sig hela långsiktigt. Till det kommer givetvis god kost och sömn/vila.

 

Vi hade en bra träning i tisdag, vi jobbar med anfallarnas spelbredd och speldjup och tränar på spelvändningar. I försvarsspelet tränar vi på tajming i press, när man kliver på för att erövra bollen och hur vi ger understöd i sådana situationer eller när det är läge att falla hem och samla laget i kontringslägen för samlad press för att undvika att skapa farliga situationer och behöva jaga felvänd.

 

Ikväll, torsdag kommer vi att jobba vidare med tisdagens tema och sedan har vi tre tuffa matcher som väntar, fredag, lördag och söndag. De som ska spela fredag har fått sina kallelser, resterande matchkallelser går ut efter träningen ikväll.

 

// ledarna

Fotbollsvecka 6
2024-05-27 08:15
Barcelona firar segern av UEFA Womens Champions League-final

Både spelarna och vi tränare kan konstatera att veckor av träning och matchande börjar ge frukt. Hårt slit lönar sig och det är tydligt att vårt spel blir bättre och bättre. Vår spelidé och speluppbyggnad blommar ut allt mer och tjejerna visar på flera sätt stora framsteg. Vi kommer till träning för att vi vill lära och utvecklas, och det är en stor framgångsfaktor. De inledande veckorna har vi fokuserat på lite grövre penseldrag för att få en övergripande förståelse för hur vi ska spela fotboll, nu börjar vi kunna gå in i en fas där vi kan jobba mer i detaljer.

Vi pratar ofta om tålamod, vilket ju kan vara svårt med en massa vinnarskallar med stort driv men även här finns en större förståelse för att vi måste låta olika faser ha sin gång. Så klart lite frustrerande när vi inte riktigt får resultaten med oss men det kommer! Det är ett fantastiskt härligt gäng tjejer och en ynnest att få hänga med dem varje vecka :) 

 

Veckan ser ut som följer:

Måndag fys 18:30-19:30

Tisdag fotboll 17:30-19:00

Onsdag städuppdrag på Bygma 17:30

Torsdag fotboll 16:30-18:00

Fredag match -kallelse kommer tisdag kväll

Söndag match -kallelse kommer tisdag kväll

 

Vi gläds och följer våra förebilder i Barcelona som tog sin tredje UEFA Womens Champions League-titel i helgen! 

Läs mer: https://www.uefa.com/womenschampionsleague/news/028d-1af9862331e9-90fcbcd9c8ba-1000--highlights-report-barcelona-win-third-title/ 

 

// Ledarna

Matchtrupp till Irlandsmatcherna
2024-05-23 12:02

Vi följer vårt svenska damlandslag som är mitt i EM-kval och har två matcher mot Irland framför sig.  Emma Kullberg från Umeå är med i truppen sen är det två tjejer som gör premiär i damlandslaget är My Cato och Ellen Wangerheim 22 och 19 år gamla. Läs mer i länkarna nedan: 

 

https://www.svenskfotboll.se/nyheter/landslag/2024/05/damernas-trupp-juni/ 

 

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/wgP7wo/ellen-wangerheim-och-my-cato-uttagna-till-landslaget 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sandviks Idrottsklubb, 26/03 18:00 
Sandviks Idrottsklubb, 19/01 09:04 
 
Vi stöttar Sandviks IK