SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandviks Idrottsklubb
P14

Hej och välkommen till vår lagsida!

 

I menyraden längst upp finner ni alla nyheter, kalender mm och här kommer de viktigaste delarna:

 

Alla kallelser till aktiviteter går via Sportadmin, så ladda ner appen och svara på kallelsen som går ut inför aktiviteter.  Vill du synka din kalender mot din egen går det att göra, gå in i MedlemsAppen, öppna fliken Kalender, klicka på kalenderikonen uppe till höger och aktivera prenumerationen. Sen dyker dina aktiviteter upp i kalenderappen på din enhet!

 

På fliken Ungdomssektion finns dokument som rör: policy, stadgar och annat nyttigt tex: manual för matchvärdar, instruktion för kiosken

 

Vi som är engagerad kring laget samt vem som gör vad finner ni under kontakt.

 

Har du en son född 2014 som är sugen på att börja spela fotboll? Vi tränar onsdagar 18.00 och fredagar 16.00 på Sandviks IP, välkommen att komma och prova på!

 

 

Allt gott!

 

/Ledarna

 

 
 
Träningsstart hösten 2022
2022-08-04 21:46

Hej på er!

 

Hoppas att ni haft en fin sommarledighet med mycket sol, bad, glass och allt det där som hör sommaren till. Nästa vecka drar vi igång fotbollsträningen på Sandviks IP igen, närmare bestämt onsdag 10/8 kl 18.00. Som ni ser i kalendern (på hemsidan eller i appen) kommer vi att träna på samma tider som veckorna före sommaruppehållet (18.00 på onsdagar och 16.00 på fredagar). I höst har vi anmält två lag till matchsammandrag, helt enkelt för att barnen ska få möjlighet att spela mer fotboll och mer match! Första sammandraget är på hemmaplan 14/8. Vi vill också nämna att 27/8 går Sandviksdagen av stapeln, och vårt lag kommer att spela en match kl 10.00, så det kan vara bra att ha i bakhuvudet. Mycket fotbollsaktiviteter att se fram emot med andra ord!

 

Om ni har funderingar eller synpunkter är det bara att haffa någon av oss på plats eller höra av er per telefon eller mejl. Våra kontaktuppgifter finns på www.sandviksik.se P14 lagsida under fliken kontakt.

 

Välkommen!

Mvh Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Sandviks Idrottsklubb, 01/04 10:00 
Sandviks Idrottsklubb, 29/03 12:00 
 
Vi stöttar Sandviks IK