SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandviks Idrottsklubb
F14

Hej och välkommen till vår lagsida!

 

I menyraden längst upp finner ni alla nyheter, kalender mm och här kommer de viktigaste delarna:

 

Alla kallelser till aktiviteter går via Sportadmin, så ladda ner appen och svara på kallelsen som går ut inför aktiviteter.  Vill du synka din kalender mot din egen går det att göra, gå in i MedlemsAppen, öppna fliken Kalender, klicka på kalenderikonen uppe till höger och aktivera prenumerationen. Sen dyker dina aktiviteter upp i kalenderappen på din enhet!

 

Samåkning till framtida matcher/träningar synkar vi så här, så får vi en enkel rutin kring detta: https://www.sportadmin.se/samakning/

 

På fliken Ungdomssektion finns dokument som rör: policy, stadgar och annat nyttigt tex: manual för matchvärdar, intruktion för kiosken

 

Vi som är engagerad kring laget samt vem som gör vad finner ni under kontakt.

 

Allt gott!

 

/Ledarna

 

Viktig info om sammandragen från Lagföräldrarna!
2022-08-22 10:47

Hej alla föräldrar till flickor -14

 

Den 3/9 kl 12-16 och 10/9 kl 10-14 är det dags för sammandrag som vi ordnar. Vi lagföräldrar har delat ut uppdrag till er föräldrar. Om det inte passar så byt i första hand med varandra och sedan får ni kontakta oss, uppgifter se nedan.

 

Vi lagföräldrar handlar in det som behövs till försäljningen. När det gäller kioskansvar så har vi som sist utsett 4 föräldrar varav 2 öppnar kiosken och ska då vara där 45 minuter före matchstart och de som stänger ansvarar för att stänga och städa kiosken.

 

LÖRDAGEN 3/9 kl 12-16

 

KIOSK:

Första passet: Stella och Ellen

Andra passet: Alice D-N och Moa

 

BAKNING (bullar, långpannakaka eller liknande)

Saga, Judith, Smilla, Eleonora, Felicia

 

MATCH/PUBLIKVÄRD:

Nelly och Lilly W

 

LÖRDAGEN 10/9 kl 10-14

 

KIOSK:

Första passet: Judith och Doris

Andra passet: Elvira och Tricia

 

BAKNING:

Agnes, Olga, Ellen, Smilla och Millie

 

MATCH/PUBLIKVÄRD:

Alice K och Lilly Segerstedt

 

Hoppas på två härliga matchdagar med fint väder och att vi säljer mycket fika till lagkassan. Vid fundering så är det bara att kontakta oss lagföräldrar.

 

Väl mött

 

Bettan (Judiths mamma) 070-761 51 66, mail elisabeth_gullberg@yahoo.se

Linda (Smillas mamma) 070-558 80 16, mail lindadelavaux@gmail.com

Höstsäsongen för F-14 - alla datum och tider i SportAdmin
2022-08-17 21:09

Hej föräldrar i F-14

 

Vilken härlig sensommar som bjuder på värme, sol, regn och åska :) som det skall vara. På träningarna fokuserar vi väldigt mycket på tekniken för tillslag av boll i fart - vill ni inspireras själva och förstå att man idag inte står kvar på stödjebenet vid passning eller skott - kolla här: https://www.tillslag.se/ . Utöver detta så jobbar vi med spelövningar, där vi vill att spelaren skall våga utmana, driva mot mål och skjuta med full fart - utan massa krångligheter och pass sidledes. Under matcher jobbar vi med fokus på spelarens prestationer och coachar spelaren vid sidlinjen. Vi ropar inte instruktioner, då vi vill att de lär sig ta egna beslut och testa själva. Resultatet på matchen eller av dribblingen är inte viktigt. Så, ta med er detta - vi hurrar för prestationerna inte bara målen, det skickar rätt signaler till spelarna. Har ni frågor, fånga oss under träningen så berättar vi mer. 

 

Här kommer lite sammanfattande information som kan vara bra att ha koll på.

 

Sportadmin - hur funkar det?

Ni ser alla kommande datum samt tider för matcher, cuper och träningar under fliken "kalender". Inför en träning kommer en kallelse någon dag innan, bra om ni klickar i ert deltagande så att vi har en bättre chans att planera träning. 

Inför ett sammandrag så kommer en kallelse för hela sammandraget samma vecka, när ledarna vet vilka som anmäler sig så delar vi upp laget någon dag innan och meddelar ifall man tillhör Sandvik  gul eller svart - så alla vet sina matchtider. Behöver ni byta men någon kompis för att helgens plan skall funka, då kollar man upp vem som kan byta och meddelar bytet till en ledare.

 

Höstsäsongen - alla datum?

Som ni kanske redan sett så har vi fem helger kvar på säsongen innan vi avslutar hösten med Sävar cup, De som vill engagera sig kring avslutningen för tjejerna och planera denna, tag gärna kontakt med våra lagledare: Angelica, Annie eller Elin.

 

Vi avslutar med två sammandrag på hemmaplan. Detta gör att vi kan få in en väl behövlig peng till lagkassan om vi hjälps åt med kiosk och försäljning. Att grilla hamburgare och sälja fika, glass mm ger bra klirr i kassan. Kallelser för de sista sammandragen kommer nästa vecka, så finns det tid för föräldrarna att bidra i arbetet med kiosk och försäljningen, tag kontakt med lagföräldrarna Jonas eller Linda så får vi med alla instruktioner till kommande kallelse. Anmäl er så slipper vi dela ut uppgifterna.

 

Alla kontaktuppgifter finns på lagsidan under kontakt. 

 

Allt gott!

 

/Ledarna

Sandviksdagen 27/8
2022-08-09 19:09

Hej!

 

SIK-dagen äger rum Lördagen den 27/8 med start 9.00 och pågår hela dagen på Sandviks IP. Detta är vår föreningsdag som vi äntligen kan arrangera igen efter pandemin. Denna dag brukar vara mycket uppskattad av alla och innehåller förutom matcher för alla våra lag, även kiosk, grill, lotteri, tävlingar, brandkår och sjöräddning m.m. Således är allt upplagt för ännu en folkfest! :)

 

Våra F-14 kommer att spela en match mot Obbola IK F-14 kl 11. (Kallelse kommer separat)

 

Vi ser gärna att så många som möjligt kommer så att vi får fira denna dag tillsammans :)

 

/Ledarna

 

 

 

 

 

Umeå Fotbollsfestival
2022-07-25 15:53

Umeå Fotbollsfestival närmar sig!

 

Invigningen av Umeå fotbollsfestival kommer ske torsdag den 28/7 klockan 19:15 på skeppsbron i Umeå. Vi samlas kl 19.00 utanför Hovrätten, anmäl er i sportadmin. Mer information finns på Umeå festivals hemsida. Idolvinnaren 2021 (Birkir) kommer uppträda under kvällen.

Sandvik F-14 kommer att spela totalt 6 st matcher och vi kommer dela upp laget i 2 lag, där varje lag får spela 3 st matcher var.

Lag 1
Alice G
Amanda
Doris
Eleonora
Judith
Junie
Millie
Moa
Smilla
Stella

Spelar

Lördag 30/7 klockan 10:00, 12:00 samt 13:20.

Samling
Nydalafältet 6 på lördag klockan 9:15.

Ta med

 benskydd, fotbollsskor, matchtröja, vattenflaska, matsäck samt
”kläder efter väder”.

Lag 2
Alma
Alice K
Elvira
Felicia
Kerstin
Lilly
Nelly
Saga
Tricia
Wilja

Spelar
Lördag 30/7 klockan 14:40, 16:40 och
Söndag 31/7 klockan 10:00

Samling
Lördag kl 14.00 på Nydalafältet 7,
Söndag kl 9.30 på Nydalafältet 4.

Ta med
benskydd, fotbollsskor, matchtröja, vattenflaska, matsäck, 
”kläder efter väder”.

Givetvis får alla spelare heja på respektive lag hela helgen lång.

Heja Sandvik flickor 14 ⚽️
Nu ska vi spela vår första fotbollscup och ha så roligt. Vi ledare ser framemot fotbollshelgen med er 🌟

 

(Spelschema och mer info om cupen finns på Umeå Fotbollsfestivals hemsida)

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Sandviks Idrottsklubb, 29/03 12:00 
Sandviks Idrottsklubb, 21/03 14:16 
 
Vi stöttar Sandviks IK