Sandviks Idrottsklubb

Hej och välkommen till vår lagsida!

I menyraden längst upp finner ni alla nyheter, kalender mm och här kommer de viktigaste delarna:

Alla kallelser till aktiviteter går via Sportadmin, så ladda ner appen och svara på kallelsen som går ut inför aktiviteter.  Vill du synka din kalender mot din egen går det att göra, gå in i MedlemsAppen, öppna fliken Kalender, klicka på kalenderikonen uppe till höger och aktivera prenumerationen. Sen dyker dina aktiviteter upp i kalenderappen på din enhet!

Samåkning till framtida matcher/träningar synkar vi så här, så får vi en enkel rutin kring detta: https://www.sportadmin.se/samakning/

På fliken Ungdomssektion finns dokument som rör: policy, stadgar och annat nyttigt tex: manual för matchvärdar, intruktion för kiosken

Vi som är engagerad kring laget samt vem som gör vad finner ni under kontakt.

Allt gott!

/Ledarna

Sandviksdagen 27/8
2022-08-09 19:09

Hej!

SIK-dagen äger rum Lördagen den 27/8 med start 9.00 och pågår hela dagen på Sandviks IP. Detta är vår föreningsdag som vi äntligen kan arrangera igen efter pandemin. Denna dag brukar vara mycket uppskattad av alla och innehåller förutom matcher för alla våra lag, även kiosk, grill, lotteri, tävlingar, brandkår och sjöräddning m.m. Således är allt upplagt för ännu en folkfest! :)

Våra F-14 kommer att spela en match mot Obbola IK F-14 kl 11. (Kallelse kommer separat)

Vi ser gärna att så många som möjligt kommer så att vi får fira denna dag tillsammans :)

/Ledarna

Umeå Fotbollsfestival
2022-07-25 15:53

Umeå Fotbollsfestival närmar sig!

Invigningen av Umeå fotbollsfestival kommer ske torsdag den 28/7 klockan 19:15 på skeppsbron i Umeå. Vi samlas kl 19.00 utanför Hovrätten, anmäl er i sportadmin. Mer information finns på Umeå festivals hemsida. Idolvinnaren 2021 (Birkir) kommer uppträda under kvällen.

Sandvik F-14 kommer att spela totalt 6 st matcher och vi kommer dela upp laget i 2 lag, där varje lag får spela 3 st matcher var.

Lag 1
Alice G
Amanda
Doris
Eleonora
Judith
Junie
Millie
Moa
Smilla
Stella

Spelar

Lördag 30/7 klockan 10:00, 12:00 samt 13:20.

Samling
Nydalafältet 6 på lördag klockan 9:15.

Ta med

benskydd, fotbollsskor, matchtröja, vattenflaska, matsäck samt
”kläder efter väder”.

Lag 2
Alma
Alice K
Elvira
Felicia
Kerstin
Lilly
Nelly
Saga
Tricia
Wilja

Spelar
Lördag 30/7 klockan 14:40, 16:40 och
Söndag 31/7 klockan 10:00

Samling
Lördag kl 14.00 på Nydalafältet 7,
Söndag kl 9.30 på Nydalafältet 4.

Ta med
benskydd, fotbollsskor, matchtröja, vattenflaska, matsäck,
”kläder efter väder”.

Givetvis får alla spelare heja på respektive lag hela helgen lång.

Heja Sandvik flickor 14 ⚽️
Nu ska vi spela vår första fotbollscup och ha så roligt. Vi ledare ser framemot fotbollshelgen med er 🌟

(Spelschema och mer info om cupen finns på Umeå Fotbollsfestivals hemsida)

Sammandrag Söndag 3/7 - Vildmannavallen
2022-06-17 20:22

Då är det dags för vårens sista sammandrag som vi spelar på Vildmannavallen, gräsplanerna vid Umestan. https://goo.gl/maps/BkJi7ggRu3Prjawb9  Oklart om det finns kiosk, så  ta med eget fika och samåkning eller skjuts synkas direkt i Sportadmin.

Laget samlas kl 10.30 på Vildmannavallen. Tjejerna kommer ombytta efter väder, har med sig väska som de kan lägga ner oppvärmningskläderna i. I väskan finns också en frukt att äta mellan matcherna + en större vattenflaska  som är märkt med namn.

Vi kommer att dela upp lagen på plats, alla får spela två matcher, direkt efter varandra då en match tar ca 45 minuter.

Spelschema: (3x10min)

11.00 Sandvik svart - IFK Umeå

11.00  Sandvik gul - Röbäck IF

12.00 Sandvik svart  - Röbäck IF

12.00  Sandvik gul - IFK Umeå

(Bilden är från Frasses efter en dag i Vännäs, kanske mer spännande än matcherna)

Kommande datum:

• Umeå fotbollsfestival 30-31/7
  •  27/8 Sandviksdagen
  • September - Sävar cup

Mvh ledarna!

Sammandrag Söndag 12/6 - Vännäs
2022-06-06 22:17

Då är det dags för årets tredje sammandrag som vi spelar på Vännäs fritidsområde, gräsplanerna vid ishallen. Oklart om det finns kiosk, så ta med eget fika och samåkning eller skjuts synkas direkt i Sportadmin.

Laget samlas kl 11.30 i Vännäs och då har alla ätit lunch. Tjejerna kommer ombytta efter väder, har med sig väska som de kan lägga ner uppvärmningskläderna i. I väskan finns också en frukt att äta mellan matcherna + en större vattenflaska som är märkt med namn. Vi lämnar mössor och kepsar i väskan, dessa spelar vi inte med. Örhängen och halsband lämnar vi hemma.

Vi kommer att dela upp lagen på plats, alla får spela två matcher, direkt efter varandra då en match tar ca 40 minuter.

Spelschema: (3x10min)

12.00 Sandvik gul - Spöland/Vännäs vit