Flickor 2014

Hej och välkommen till vår lagsida!

I menyn till vänster finner ni alla nyheter, kalender mm och här kommer de viktigaste delarna:

Alla kallelser till aktiviteter går via Sportadmin, så ladda ner appen och svara på kallelsen som går ut inför aktiviteter.  Vill du synka din kalender mot din egen går det att göra, gå in i MedlemsAppen, öppna fliken Kalender, klicka på kalenderikonen uppe till höger och aktivera prenumerationen. Sen dyker dina aktiviteter upp i kalenderappen på din enhet!

Samåkning till framtida matcher/träningar synkar vi så här, så får vi en enkel rutin kring detta: https://www.sportadmin.se/samakning/

klubbens hemsida finns dokument som rör: policy, stadgar och annat nyttigt tex: manual för matchvärdar, beställning av föreningskläder och ordningsregler för klubbstugan

Vi som är engagerad kring laget: Tränare, Lagledare och Föräldragrupp samt vem som gör vad finner ni under kontakt.

Allt gott!

Tematräningar drar igång
2021-07-10 16:57

Hej!

I väntan till att träningarna drar igång så håll till godo med detta!!

Information från Axel Jansson - Föreningsutvecklare, Sandviks IK:

Till nästa vecka kommer det att finnas möjlighet till tematräningar för alla spelare. Syftet med tematräningarna är delvis att ge individen en chans att få träna under sommaren men även för att ge ideér till ledare av träningsupplägg kring den gulsvarta tråden. Åldersgrupperna är endast för min skull när jag planerar så är det så att någon både vill gå på en äldres eller yngres grupp tid så är det fullt okej.

Tiderna som följer är dessa
Mån
P05-08 12.00-14.00
F04-07 15.00-17.00

Tis
F08-11 12.00-14.00
P09-11 15.00-17.00

ons
P12-14 12.00-14.00
F12-14 15.00-17.00

Tors
P05-08 12.00-14.00
F04-07 15.00-17.00

Fre
F08-11 12.00-14.00
P09-11 15.00-17.00

/Tränarna

Enkät och uppdaterad information på lagsidan
2021-06-13 21:58

Hej!

Vi vill informera om att lagsidan för flickor 2014 är uppdaterad per idag så ni hittar kontaktuppgifter och samlad information här: http://www.sandviksik.se/start/?ID=293010 . Saknar du någon information, hör av dig.

Vi vill passa på att kolla intresset för två saker:

1. Deltagande på after fotboll utomhus i samband med träningen 19/6.
  2. Hur vill du engagera dig kring laget?

Så klicka in på enkäten som tar 3 minuter att fylla i. Svara gärna direkt men senast onsdag morgon så vi hinner rodda ihop allt: https://forms.gle/awqwP58djtCen6dW9

Ni som beställt kläder, mer information om detta kommer inom kort gällande betalning och leverans.

Träningen håller vi i nästan hela sommaren för de som vill och kallelser går ut via Sportadmin.

Ha en bra söndag!

Information säsongen 2021 F-14
2021-06-02 19:56

Samlad information

Härligt att lördagsmorgonen är räddad och fotbollen är igång Det har varit många peppade barn på plats & ingen träning har varit den andra lik - underbart!

Inför säsongen har ledarna haft ett möte där vi diskuterade hur vi vill arbeta med barnen för att på bästa sätt skapa en så rolig och trivsam miljö som möjligt. Allt från träningsupplägg och fördelning av insatser från oss ledare till vad det är vi känner är viktigt för att vi som ledare ska kunna fungera som ett bra stöd till era barn och hinna med alla på ett önskvärt sätt. Utifrån gruppens storlek och de hittills genomförda träningar som genomfört har vi ledare beslutat att från och med nästa helg (5/6) dela upp gruppen i P-14 samt F-14. Vi kommer att träna bredvid varandra, samma tid och dag, men på varsin planhalva som två separata lag. Fokus kommer alltid att vara på barnen - så många som möjligt, så länge som möjligt - och det genom att bygga på glädjen, sammanhållningen och gemenskapen!

Ledare

Johan Bergkvist, Angelica Johansson, Annie Svärd, Elin Ålevik, Joakim Boden, Frida Östberg och Lars Ottinger.

Träning

Anmälan: meddela närvaro genom ett enkelt klick i sportadmin och den kallelse ni får av coacherna via mail.

Plats: Sandviks IP (från och med kommande lördagen 5/6)

Tid: 08.50 är barnen startklara så vi hinner räkna in och dela upp barnen i respektive grupper. Vi har kläder efter väder, skor att spinga i, håret uppsatt och vattenflaskan fylld.

Sammandrag
Vill ditt barn vara med och spela matcher mot andra lag i höst? Senast den 14 juni ska vi anmäla lag till eventuellt sammandrag under hösten inom närområdet, 3 mot 3. Antalet matcher spelas utifrån antalet anmälda lag med anpassad matchtid till ålder. Det kommer att spelas ett flertal matcher vid samma tillfälle där varje lag består av ca 6 stycken spelare. SMSa anmälan senast 5/6 till Frida Östberg 076-002 49 41. Länk för er som vill läsa mer: www.svenskfotboll.se

Klädprovning

Lördagen 5 juni kommer det att finnas kläder att prova för er som önskar beställa en Sandviks träningsoverall alt 1/2 zipjacka. Kom ihåg att skriva upp namn, telefonnummer samt storlek på lappen!

Kostnaden med tryck: Overall (jacka & byxa) 800 kr Jacka 450 kr (de tillverkas ej i stl 134)

Har du några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av er!

Vänligen, ledarna F-14

Bolleken kör igång igen!
2020-07-27 12:26
Lördag 1/8 kör vi igång bolleken. Tid: 09.00 Plats: Sandviks IP (stora planen). Välkomna! Vi ser fram emot att träffa er igen!

Mvh /Ledarna