SIK-dagen 18 augusti 2018

Fler bilder (+152) >>
Vilken SIK-dag det blev!
Sol från en nästintill molnfri himmel. Vinden tilltog lite under dagen, men det var nog inget som grillmästarna hade något emot, så varmt som dom hade det. Kan vara rekord ... då det såldes nästan 500 burgare. Nån enstaka burgare som brändes vid blev det nog. Gubbarna i kiosken sålde inte bara varmkorv och godis utan även bl.a supporterkepsar. Du köpte väl en?
Så många fantastiska fotbollsentusiaster som kom och gjorde denna dag till en riktig fotbollsfest, båda stora och små. Polisen och brandkåren fanns på plats och visade sina fordon och svarade på alla nyfikna frågor.
Redan klockan 08.30 blåstes första matchen igång då P05 tog emot Sandåkerns SK och dagens sista match vid 17-tiden var det div2 Damjuniorerna som tog emot Sävar/Täfteå IK. Med andra ord en fullspäckad fotbollsdag.

Vid tangentbordet / Karin Ström

Sponsorer 2018