SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandviks Idrottsklubb

 

Mats Sjögren avled efter en tids sjukdom (ALS) tragiskt i sitt hem 2010. Djupt saknad av sin fru Inger, sina barn Angelica och Emma, sitt bonusbarn Jesper och alla sin släkt och vänner. Mats blev 57 år gammal.

 

En stor profil inom Sandviks IK har mot sin vilja bytt lag och lämnat ett avgrundsvärt hål efter sig. Mats har under en stor del av sitt liv varit aktiv i SIK först som spelare och tränare. Och under de sista åren som en stark man i rollen som sektionsordförande inom fotbollen. Mats har med sitt lugna sätt och starka ledaregenskaper satt stor prägel på sin omgivning. Där han hela tiden arbetat för att se möjligheter, lyfta fram det som varit positivt samt att hitta utveckling i alla de frågor han fick på agendan. Vi känner en stor sorg och inser att hans insats inom föreningen varit oerhört värdefull.

 

Värdegrund, rättvisa och demokrati var egenskaper som kan sägas var ett med Mats, om man kan säga eller mäta Social intelligens/förmåga skulle vår vän få högsta betyg. Att se alla, lyfta det som varit bra hitta nya möjligheter, värna om utbildning och utveckling på ett lugnt och verklighetsanpassat sätt med fötterna på jorden Var Mats Sjögren ända in till slutet.  Denna anda skall alla vi som haft förmånen att arbeta tillsammans med Mats försöka förvalta vidare.

 

På så sätt skall Mats sätta prägel på föreningen Sandviks IK långt in i framtiden.

De sista dagarna innan han lämnade oss skänkte Mats en summa pengar som ska hjälpa Sandviks IK på vägen mot nya mål. Klara kriterier, vad pengarna skall användas till, samt hur medlen skall förvaltas blev också klart timmen innan han tragiskt avled

 

Ni som vill hedra Mats minne kan skänka en gåva till

Mats minnesfond: 8420-2 923 307 349-4   

 

Mats positiva sätt skall leva vidare. Genom att varje år dela ut Stipendier till förtjänta personer i Sandviks IK.

 
Vi stöttar Sandviks IK